Празнуват Еньо, Енчо, Еной, Ена, Еника, Еница, Енина, Яна, Янко.

...
Празнуват Еньо, Енчо, Еной, Ена, Еника, Еница, Енина, Яна, Янко.
Коментари Харесай

Днес е ден за натрупване на енергия и осъзнаване на своите възможност

Празнуват Еньо, Енчо, Еной, Ена, Еника, Еница, Енина, Яна, Янко.

Еньо е име с бълг. генезис и е вид на Иван. В българската традиция Еньовден се счита се за патронен празник на билкарите. Календарно е обвързван с лятното слънцестоене - един от най-важните астрономически преломи в годината, тъй че, напълно естествено, в основата на празника стои култът към Слънцето. С него са свързани голям брой вярвания за слънцето, водата и лечебните растения. Според националната религия от този ден то стартира да умира, а годината клони към зима.

Луна в Рак (от 01:08ч) значи, че е настъпило време за занимания със фамилията, дома и за грижи за околните ви хора. Един от най-хубавите начини е приготвянето на общ обяд или вечеря за другари и родственици. Веселият смях и разположението на приятелите и фамилията събрани на една маса е най-хубавият способ да се укрепят взаимоотношенията и да се извърши дома с наслада и забавление. Уязвими са стомаха и диафрагмата. Бъдете подготвени за такива неприятни феномени, свързани с органите на храносмилането като тежест и киселини в стомаха, оригване.

Новолуние в символ Рак в 05:32ч. 1-ви лунен ден е доста къс. Продължава едвам до 06:16ч, когато стартира към този момент 2-ри лунен ден, който ще продължи до 07:20ч на другия ден. Ден за струпване на сила и осъзнаване на своите благоприятни условия. Един от най-отговорните дни на лунният месец. Сега залагаме капацитета и трендовете за развиване на обстановките в нашия живот до интервала на идващото новолуние. Подходящо е за недояждане и начало на диета. Трябва да бъдете положителни и великодушни. Вслушвайте се в своята вътрешен глас. Да се заобикалят споровете, защото лишават доста сила, нужна за други неща. Ако чувствате злост към някого, това е предизвестие, че сте на неверен път. Символ на деня е рогът на изобилието. Обърнете внимание на вярното приемане на даровете на деня. Необходимо е да се означи, че даровете на второто лунно денонощие идват единствено при тези, които са посветили предходният интервал на в детайли обмисляне. Това се явява по едно и също време като премия за свършената работа и първо тестване по пътя към постигане на задачите. Добре е да не се одобряват на външен проект дейни дейности. Трябва да се прояви разумност и благотворителност, да не се излъчва завист, алчността и завистта в този ден са наказуеми. Всичко, което отдадете с наслада ще ви се върне неведнъж. Този ден не е за бурни пристрастености, а за прояви на топлина и деликатност. Болести показали се през втори лунен ден би трябвало да се лекуват посредством билки и недояждане. Тези заболявания постоянно имат свойството да се връщат.

Отношения – Може да стартират в фамилията промени. Ако от дълго време сте забелязали, че е време да измененията нещо, то в този момент е този миг да го предприемете, изключително що касае и другите членове на фамилията. Всякакви новости, при рационално пояснение, ще бъдат признати без противодействие и възражения. На всяка цена се старайте да избягвате споровете. Ако те стартират в този момент, ще продължат през целия месец.

Секс – Втори лунен ден е празник за секса, по тази причина той би трябвало да бъде празничен, занимателен, автентичен. Това е най-хубавото време да изпробвате нови полови техники, любовни игри, позиции. Идеалното време да добавите към половия си живот нещо ново, незнайно, нов колорит, с една дума - нещо вълнуващо. Не се опасявайте да експериментирате. В последна сметка положителният секс е креативният секс и колкото повече нови неща, толкоз по-добре.

Подстрижка – усъвършенства здравето и положението на всички органи на възприятията – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това усъвършенства работата на отделителната и храносмилателната системи. След подстрижката в този ден, косите ви може да стартират да се навиват.

Покупки – може да купувате единствено това, което ви е извънредно належащо.

Сънища – Образите на сънищата ви могат да послужат като директно напътствие по какъв начин да действате, само че би трябвало да ги тълкувате вярно, а не да ги приемате безусловно. Сънищата биват съответни и ярки, което улеснява тълкуването им.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР