Празниците се задават зад ъгъла, очакваме скоро да падне първият

...
Празниците се задават зад ъгъла, очакваме скоро да падне първият
Коментари Харесай

На лов за подаръци и награди!

Празниците се задават зад ъгъла, чакаме скоро да падне първият сняг и да се настроим публично на празнична вълна, само че преди този момент коледният дух е предшестван от шопинг тресчица... Много постоянно се чудим какви дарове да изберем за околните си, губим време в циркулиране по магазините без концепция или ставаме жертви на трафика, по тази причина ви питаме:

Започнахте ли да мислите към този момент за дарове или сте от хората, които оставят това начинание за последния миг?

Добрата вест е, че към момента има време да се подготвим овреме за най-уютните празници през годината, а също така идват и огромните понижения, които са добра опция да разгледате за дарове за околните си, а за какво не и за себе си. За да бъде извършването на покупки допустимо най-организирано и без ненужно напрежение, вижте на какво е добре да обърнете внимание.

Сезонът на подаръците и премиите е тук!

По това време на годината, като се изключи че има доста понижения, дебнещи зад всеки ъгъл в моловете, може да се възползвате и от разнообразни промоционални търговски акции. По този метод, до момента в който плащате вашите покупки, може да спечелите спомагателна бонус премия – да вземем за пример ваучер за извършване на покупки на избрана стойност, уикенд бягство, нова техника или нещо друго.

Предварително обмисляне

Както на времето, по този начин и на бюджета. Направете си лист с хората, на които сте решили да извършите подарък, и помислите какво би ги зарадвало най-вече, без да надхвърляте избрания бюджет. Ако не обичате да ходите по магазините, възползвайте се от преимуществата на онлайн извършването на покупки. Понякога е допустимо да откриете и по-изгодни предложения в онлайн магазин, а и ще пропуснете лудата конкуренция по това време на годината в огромните търговски центрове. Да не приказваме, че сигурно ще си спестите време и от очакване по опашки.

 На лов за дарове и награди!

А какво подаряваме най-често?

Факт е, че най-често по време на празниците се подаряват неща като сервизи за кафе или чай, книги, комплекти с козметични артикули, облекла, ръчно направени дарове и така нататък Сред по-нестандартните разновидности са ваучери за завършения, празнична фотосесия, кулинарни курсове и други. Истината в действителност е, че няма чак толкоз огромно значение какво ще подарите на вашите близки, тъй като най-големият подарък по празниците е времето, което прекарваме дружно. Струва си да заложите на него.

Възползвайте се от удобствата да плащате покупките си с банкова карта.

Разплащайки с нея, сигурно няма да препълните портмонето си с ресто от стотинки. Да не забравяме и виртуалния ПИН, с който можете да потвърдите онлайн заплащанията си с карта по сигурен метод. Услугата се употребява от най-големите картови организации и е изцяло безвъзмездна при първична регистрация. Затова се възползвайте от нея и си осигурете успокоение при извършването на покупки.

Докато избирате коледните дарове или попълвате дрешника си с находки от пониженията, се открива една скъпа опция пред вас. Плащайки с вашата кредитна карта Mastercard ® от UniCredit Bulbank, може да изживеете магията на мястото, където анимационните герои оживяват - Disneyland® Paris!

Включете се в акцията още в този момент и пробвайте шанса си!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР