Празниците наближават и ако искате да покажете отношение не само

...
Празниците наближават и ако искате да покажете отношение не само
Коментари Харесай

Как да опаковаме красиво коледните подаръци?

Празниците наближават и в случай че желаете да покажете отношение освен с избора си на подарък към околните си хора, само че и с впечатляваща опаковка, то новото видео на Наталия от демонстрира по какъв начин да го извършите.

Изобщо не е мъчно да опаковаме подаръците си сами, а и излиза доста по-евтино.

Две общоприети ролки хартия за дарове - костват по 1,50 всяка + ножица, двойно залепващо тиксо, коноп и панделка са изцяло задоволителни.
 дарове ThinkStock/Getty Images
Ако хартията не стига

Много е елементарно, когато имаме задоволително количество опаковъчна хартия. Все някак ще нагласим подаръка и ще го опаковаме. Но какво се случва, когато тя просто не доближава? Въртим наляво, надясно... Абе въобще - като че ли късмет няма! Ето един трик - поставете кутията с подаръка диагонално - нужно е единствено когато хванете два срещуположни края и с тях обгърнете подаръка те да покриват четирите горни ъгъла на кутията. След това залепете първо единия край. После прегърнете по този метод в профил и залепете прилежащия край. Завъртете и прегънете по кутията за третия и най-после за четвъртия край.

За хубост - поставете наложителната панделка .
 дарове ThinkStock/Getty Images-->
За ексцентрични форми

С кутия е елементарно, само че какво вършим с подаръците, които са в по-нестандартни форми - да вземем за пример някаква козметика ? Ами ще си създадем сами готини торбички за тях.

Ето и по какъв начин става:

Вземете едно правоъгълно парче хартия и прегънете два пръста в единия край от хартията. После прегънете цялата хартия напълно леко на две, с цел да откриете центъра. След това към центъра прегънете единия край, а след това и другия по този начин, че първото прегънато парче да покрива по този метод хартията. Залепете с двойно залепващото тиксо.

Време е да изработим и дъното на нашия плик. Измерете какъв брой необятен да бъде той и прегънете. След това е въпрос на умелост и защото е много комплицирано за пояснение, само че елементарно за осъществяване като се гледа малко по малко - просто вижте по какъв начин се прави във видеото нагоре.

И несъмнено - финалните линии - сгънете като хармоника от горната страна, продупчете дупка и вържете панделка от коноп за лукс.

За дребни дарове
Най-скъпите дарове са в дребни опаковки, нали знаете? Но в случай че нямате дребна кутийка за колието, което сте подбрали, изненадващо една картонена основа от ролка тоалетна хартия може да ви свърши страхотна работа.

Сгънете я по този метод. После в двата края с върха на ножицата и чаша очертайте полукръг. Така ще можете да прегънете по-лесно. Украсете с малко хартия и панделка от коноп.

Обърнете внимание! Използвайте не едностранно, а двойно залепващо тиксо. Така на никое място по опаковката няма да си персонални непохватност. Освен това в случай че нямате панделки или коноп на разположение, постоянно можете да употребявате ненужно парче от хартията, с което да създадете хубост. Вземете един дребен правоъгълник, прегънете на две, срежете лентички, като оставите в основата най-малко 1 см, с цел да не се разпокъсат, а след това с ножица ги накъдрете. Навийте на руло и залепете този готин книжен помпон с двойно залепващо тиксо.
 Коледа ThinkStock/Getty Images

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР