Празникът завърши със зрелищна заря от фойерверки Кметът на Асеновград доктор

...
Празникът завърши със зрелищна заря от фойерверки
Кметът на Асеновград доктор
Коментари Харесай

Грейна разноцветната, 9-метрова елха в Асеновград

Празникът приключи със зрелищна заря от фойерверки

Кметът на Асеновград лекар Христо Грудев възпламени разноцветните светлини на новата девет метрова коледната елха в града. Тази година празникът протече по впечатляващ метод. Обновеният площад в Асеновград събра стотици асеновградчани, жадни за събития. Емоционалната врява на най-малките поданици на Асеновград огласи целия площад.



Д-р Грудев поздрави всички с думите „ Уважаеми съграждани настава най-хубавата част от годината Коледните празници, най-вълшебното време от годината, когато всеки надълбоко в душата си се надява, че ще стане знамение и фантазиите ще се осъществен. Надявам се украсената елха да Ви донесе радостни страсти и топлота, преди и по време на тези чудесни празници. На всички Вас поисквам да сте здрави, а дните Ви – изпълнени с доста усмивки, споделени мигове с най-близките, с моменти на равносметка за миналата година и безчет пожелания и фантазии през настъпващата 2023 година! На всички именици искам здраво здраве, благополучие, сбъднати фантазии и благоденствие на Вас, Вашите близки и обичани хора! Честит празник!



Веднага след словото на градоначалника започва и противоположното преброяване. Всички присъстващи на площада изброиха от 10 до 1 до настъпването на кулминационната точка - запалването на светлините, блеснали върху коледната елха. Със запалването на светлините на елхата, Асеновград се окъпа в разноцветни светлини, а феерията бе посрещната с радостни възгласи от дребни и огромни, пристигнали на площада да споделят дружно чувството си за тържественост и коледен дух.     Празникът приключи със зрелищна заря от фойерверки.



 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР