Празничният сезон наближава, а с него пристигат и препоръките на

...
Празничният сезон наближава, а с него пристигат и препоръките на
Коментари Харесай

Препоръките на Facebook за празничните кампании тази година - Част 1

Празничният сезон наближава, а с него идват и рекомендациите на обществената мрежа Фейсбук за оптимално възползване от възможностите в електронната търговия от страна на бизнеса.

Все повече хора поръчват онлайн – съгласно Deloitte електронните продажби ще набъбнат с към 35% по празниците, основно поради пандемията от новия ковид, написа Social Media Today.

Това не значи да се оттеглите от надпреварата за създаване за  страхотни акции в интернет и ето по какъв начин Фейсбук поучава маркетолозите да го създадат.

Изживяването комфортно ли е за мобилни устройства?

Това се подразбира в актуалния пейзаж, само че си коства да преразгледате адаптивността на цифровото ви извършване на покупки.

„ Хората чакат безпроблемно извършване на покупки, когато употребяват телефоните и другите си мобилни устройства, изключително във връзка с заплащането. Уверете се, че този развой във вашия уеб страница може да се реализира от мобилни устройства “, пишат от корпорацията.

Те поучават марките да ревизират отначало всички детайли от процеса на покупка, с цел да си подсигуряват, че е съгласуван с мобилните консуматори.

Могат ли потребителите да платят с допустимо минимум кликове?

Колкото повече стъпки би трябвало да извърши един консуматор, с цел да реализира покупката, толкоз по-малко хора ще минават през процеса. Фейсбук поучава фирмите да отделят време, с цел да се уверят, че са създали всичко допустимо да сведат кликовете до най-малко.

„ Изискването от покупател да добави работната позиция или презимето си, което прибавя към две щраквания, или датата на раждане, което прибавя до 11 щраквания, може да изгони клиентите. Разгледайте преживяването, обвързвано с покупката и премахнете ненужните стъпки “, споделят от компанията.

В допълнение към тези препоръки от компанията споделят и няколко, свързани с положителното рекламно копи.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР