Празничният сезон чука на вратата, а изборът на подаръци за

...
Празничният сезон чука на вратата, а изборът на подаръци за
Коментари Харесай

Всичко необходимо за една приказна Коледа в Kaufland


Празничният сезон чука на вратата, а изборът на дарове за обичаните хора, както и на подобаващи артикули за подготвяне на всички обичайни ястия, може да бъде по едно и също време най-приятното прекарване и най-голямото предизвикателство. Специалните коледни оферти на Kaufland обаче са към този момент тук, с цел да улеснят всяка стопанка в подготовката за най-светлите празници.

Празниците стартират с празничната листовка
-->
Добрата софра е резултат на добра предварителна подготовка. Затова и ние започнахме планирането на празничното меню с обширно изследване на коледното издание на брошурата на Kaufland. Специалната листовка излезе на 28 ноември има годност четири седмици и понижения до - 50%. В нея има огромно многообразие от храни и питиета, празнични подаръчни комплекти и красива украса за дома. Брошурата можете да разгледате както в книжен вид, по този начин и онлайн или в мобилното приложение.

Традиционно меню за Бъдни вечер

Постни сарми, пълнени чушки, домашна питка. Всяко едно от ястията, без които Бъдни вечер няма да е същински празник, можем да намерим в Kaufland както под формата на пресни и качествени артикули, които сами да приготвим, по този начин и в подготвен тип. От нас зависи какъв брой време и сила можем да вложим в приготовлението. Ако имаме потребност да си напомним някоя рецепта, на един клик разстояние в уеб страницата на веригата има цялостен набор от специфични хрумвания и оферти.

Вкусна софра за Коледа

Казват, че Коледа е за фамилията. И за най-близките другари. И за най-любимите храни, бихме добавили ние и с наяве неспокойствие Започваме да планираме коледния обяд. Изборът и разнообразието на месни храни и деликатеси в Kaufland е дори малко по-голям от Коледния пост - от обичаните и желани български обичайни артикули като пастърма, луканка, филе " Елена ", през нашумелите в последно време усети като фует, хамон, до цяла патица, пъдпъдък, заек, говежди бургер... Каквато и коледна тематика да изберем, ще можем да се подготвим бързо и елементарно, единствено с едно вървене до магазина.

Празнично многообразие в почивните дни

Празничният коледен сезон стартира още от края на ноември. Поредица от имени дни допускат поредност от още по-дълги трапези. Ако и вие сте именик, на който са пристигнали непредвидени посетители, помнете, че можете да разчитате на вкусните, качествени и лесни за подготвяне артикули от личните локални марки на Kaufland - " Брей! " и " Шеф месар ". Кебапчета, кюфтенца, наденички, пилешки бутчета, телешки или свински пържолки изборът е огромен, усетът - запаметяващ се, а усилието минимално.

Сладко многообразие на сладки цени

Какво са празници без нещо сладичко? Ако сте в търсене на най-вкусната и ароматна тиква за най-вкусния и благоуханен тиквеник, бранш " Плодове и зеленчуци " в Kaufland ви чака. Очакват ви и най-вкусните кори за баница " Брей! ", които ще трансфорат напъните ви в шедьовър. Ако пък не сте по готвенето, можете да си купите прясно изпечена по обичайната рецепта баница с тиква " Брей! " от пекарната на всеки един от магазините на веригата.

Подаръци с идея

Тази година можете да извършите двоен детски коледен подарък! Със закупуването на всяка детска играчка от личната марка Kidland, Kaufland ще подари 30 стотинки за топъл обяд на възпитаници в потребност! Кампанията се осъществя в поддръжка на стратегия " Топъл обяд " на Българския червен кръст. Общата сума, дарена от началото на взаимното съдействие на Kaufland България с БЧК по програмата, е над 460 хиляди лв..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР