Празнична програма по повод Деня на християнското семейство изнесоха децата

...
Празнична програма по повод Деня на християнското семейство изнесоха децата
Коментари Харесай

Деца от Мъглиж изнесоха празнична програма за Деня на християнското семейство

Празнична стратегия във връзка Деня на християнското семейство изнесоха децата от Детска градина „ Камбанка ” в град Мъглиж. Църковният празник е Въведение Богородично и се празнува на 21 ноември, само че с решение на Светия синод се чества и като Ден на християнското семейство и на православната християнска юноша. Поради провеждането на балотажа на изборите за президент и вицепрезидент в Мъглиж празникът бе маркиран през днешния ден.

Гости на проявата бяха Кметът на Общината доктор Душо Гавазов, Зам. – Кметът Рени Малева, Красимир Червилов – Ст. специалист „ ОКМДВЗС “ и Симона Николова. Преди броени дни Община Мъглиж завърши дейностите по план „ Ръка за ръка в поддръжка на просветителната интеграция на най-малките жители на Мъглиж “, който бе осъществен в границите на 12 месеца в Детска градина „ Камбанка ” сподели Кметът на Общината доктор Душо Гавазов. Той поздрави управлението на детската градина за сполучливото привършване на плана и подари ролеви игри за децата от всички групи на детската градина.  
Детска градина в Мъглиж назначава психолог и логопед
Детска градина „ Камбанка ” в гр. Мъглиж, оборудва с получените средства в размер на 10 184 лв. профилиран кабинет за раб...



Престоят на децата в детското заведение към този момент е структуриран по новаторски и забавен метод, посредством осъществяване на ролеви игри и нагледни материали, включваща няколко основни модула. Чрез осъществяването на заложените действия бе реализирана и главната цел на плана за подкрепяне на просветителната интеграция и недопускането на вторична сегрегация на стадий предучилищно обучение в община Мъглиж. Това стана посредством осъществяване на серия от координирани действия за обезпечаване на еднакъв достъп до качествено обучение в мултикултурна просветителна среда.  

Този празник припомня на родителите и учителите, че би трябвало да възпитават децата в благочестие и религия, в смирение към родителите си и непорочност на нравите.

Още от СТАРА ЗАГОРА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР