Празненствата за Нова година класически са най-шумните и забавни за

...
Празненствата за Нова година класически са най-шумните и забавни за
Коментари Харесай

Spice New Year – грандиозно 90’s парти навръх Нова година в Inter Expo Center

Празненствата за Нова година типичен са най-шумните и занимателни за годината, само че тази новогодишна нощ ще бъде в действителност епична! Три подиуми, интернационалните звезди, трибют концерти, диджеи, извънредна храна и питиета – всичко това, със запазената марка на Spice Music Festival и от уредниците Fest Team и КMД.

Изненадата пристигна във втората фестивална нощ от обичайния Spice Music Festival, по време на осъществяването на суперзвездата Shaggy на пристанище Бургас. Rozalla, Capella, Sonique, East 17, Jenny Berggen от Ace of Base, La Bouche, 2 Unlimited са единствено част звездите, които ще дойдат в България точно на Нова година, с цел да кажем „ добре пристигнала “ на 2023.

Три са плануваните обособени зали-парти зони в Inter Expo Center – Live Spice Hall с присъединяване на Rozalla, Capella, East 17, Sonique, Jenny Berggen от Ace of Base, La Bouche, 2 Unlimited, които ще извършват обичаните шлагери от 90-те онлайн, Tribute Hall – трибют концерти с песни на Tina Turner, Robbie Williams, Spice Girl и Backstreet Boys и Shame Party зала, в която музиката ще избира екипът на известните и обичани Shame празненства, GURU Josh, Switch Disco – UK и Sonique.

Вече са продадени 1000 билета за огромната новогодишна дискотека, а от през днешния ден в продажба на ticketstation.bg потеглят спомагателни билети на промоционална цена от 66 лева Билетите са в лимитирано количество поради потенциала на Inter Expo Center и след изчерпването им, цената им ще стане 77 лева Всички, които са закупили депозит, към този момент могат да го обръщат в същински билет, като доплатят разликата до 66лв. на ticketstation.bg до 30 септември.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР