„Празната зала ще ме разбере много по-добре, отколкото, ако господата

...
„Празната зала ще ме разбере много по-добре, отколкото, ако господата
Коментари Харесай

Гърневски доволен: Колко чист е въздухът, когато няма пукнат комунист

„ Празната зала ще ме разбере доста по-добре, в сравнение с, в случай че господата от Българска социалистическа партия бяха тук “, съобщи Спас Гърневски, народен представител от ГЕРБ откакто социалистите напуснаха пленарната зала.

„ Българска социалистическа партия се била извинила. Тези хора от двете страни от залата чакаха, че на 10 ноември няма да има пребоядисване, а Българска социалистическа партия ще падне на колене и ще моли за амнистия. Беше ли направено, не беше направено “, съобщи Гърневски

„ ГЕРБ през всичките години е заявявала, че осъжда фашизма, националсоциализма и комунизма “, подсети той.

Гърневски разяснява и нападките на Българска социалистическа партия за извършения Луковмарш и попита за какво в този момент се атакува ГЕРБ и Обединените патриоти при изискване, че той се организира от 2003 година и е имало задоволително опция да се спре, в случай че може, само че не може. Депутатът подсети разпоредбите за образуване на шествията и съобщи, че точно по този начин се раждат подправените вести.

Спас Гърневски отбрани и сътрудника си Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.... към профила. По думите му, някогашният ръководител на Народно събрание е направил велика всеотдайност. „ Човекът разбра и сложи над всичко целите на България “, съобщи той и попита по какъв начин това ще се съпостави с позора на Валери Жаблянов.
„ Там, където има морал – залата е цялостна, там, където няма – залата е празна “, установи той.

"Крайно време е комунистическият цинизъм да слезе от трибуната на Народното събрание ", заключи Спас Гърневски и добави: "Колко чист стана въздухът в тази зала, подобен и ще бъде, когато няма пукнат болшевик ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР