Правителството в оставка на Борисов не желае да изпълнява функциите

...
Правителството в оставка на Борисов не желае да изпълнява функциите
Коментари Харесай

БСП, синдикати и работодатели се срещнаха и взеха 2 конкретни решения

Правителството в оставка на Борисов не желае да извършва функционалностите си и това е голям риск за страната, стопанската система и семействата . Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на среща със синдикати и работодатели.

Нинова предлага 2 съответни оферти за решения, които партията внася незабавно в Народното събрание. Първото е Народното събрание да задължи Министерски съвет да внесе актуализация на бюджета, с която да се подсигуряват средства за антикризисни стопански и обществени ограничения до края на годината.

Второто е Народното събрание да задължи Министерски съвет да внесе в европейските институции в период до края на април Плана за възобновяване и резистентност . Той се нуждае от корекции и усъвършенствания, за които Българска социалистическа партия има съответни оферти, само че с оглед съблюдаване на периода държавното управление на Борисов да поеме отговорността, с цел да не се допусне забавяне във финансирането на България, съобщи Нинова. Тя добави, че потърсим разговор с другите парламентарни групи.

Синдикатите и работодателските организации се сплотиха към тези оферти като най- верни в този миг. На срещата участваха членовете на Бюджетната комисия в Народното събрание от групата на левицата се срещнаха със синдикатите КНСБ и " Подкрепа ", и работодателските организации - Асоциация на индустриалния капитал в България, Българска стопанска камара, Българска търговско-промишлена палата, Конфедерация на работодателите и индустриалците в България.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР