Правителството в Италия договори с регионалните власти мерки за ограничаване

...
Правителството в Италия договори с регионалните власти мерки за ограничаване
Коментари Харесай

Италия затяга мерките срещу коронавируса

Правителството в Италия контракти с районните управляващи ограничения за ограничение разпространяването на ковид, заяви БГНЕС.
Решено е питейните заведения и заведенията за хранене да работят до 18:00 часа, затварят се фитнес залите, кината и басейните. Призовават се жителите да не излизат и да лимитират контактите до лицата от фамилията си. Не се вкарва полицейски час и блокиране, а магазините и множеството компании ще продължат да работят.
Обслужването в питейните заведения и заведенията за хранене, обаче, ще бъде обект на поредност от инспекции за ограничение на заразяването. Кината, театрите, игралните зали и нощните заведения ще бъдат затворени.
Съгласно указа, до три четвърти от гимназиалното образование би трябвало да се прави онлайн, с цел да се ограничи броят на учениците в постройките на учебните заведения.
Правителството на Джузепе Конте беше упрекнато в „ игра с огъня “ поради предстоящото въвеждане на спомагателни ограничавания, които ще нанесат сериозен удар по хотелиерството.
Собственици на заведения за хранене насочиха зов заведенията да не бъдат затваряни изцяло и държавното управление да им даде някаква финансова поддръжка.
Според тях, в противоположен случай фирмите ще загинат, а може да се стигне и до революция, защото хората към този момент нямат пари.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР