Правителството отпусна над 12 млн. лв. за издръжката на новото

...
Правителството отпусна над 12 млн. лв. за издръжката на новото
Коментари Харесай

Над 12 млн. лв. за новата държавна фирма за язовирите

Правителството отпусна над 12 млн. лева за издръжката на новото държавно дружество " Управление и стопанисване на язовири ".

То е под шапката на Министерството на стопанската система и затова средствата се превеждат по неговия бюджет, излиза наяве от държавното известие.

Парите ще отидат за издръжката на следващата държавна структурна, която ще харчи средства по непрогледен метод, по този начин както не е ясно какво се случва с отпуснатите 500 млн. лева за незабавен ремонт на рисковите язовири.

Средствата от 12 140 000 лева са нужни за ресурсно обезпечаване на активността на язовирите - погашение на разноски за личен състав на служащите и чиновниците, административни разноски, както и закупуване на дълготрайни материални и нематериални активи, е посочено в известието.

Нито от Министерския съвет, нито от Министерството на стопанската система оповестяват кой е шеф на новото държавно дружество, назначен ли е 7-членният директорски съвет, както и останалите 156 чиновници в централното ръководство в София и в 8-те районни офиса в София, Благоевград, Пловдив, Хасково, Бургас, Варна, Велико Търново и Враца.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР