Правителството отпуска 135 274 лева за повишаване на квалификацията на

...
Правителството отпуска 135 274 лева за повишаване на квалификацията на
Коментари Харесай

135 хил. лв. отиват за обучение на държавни служители от Западните Балкани

Правителството отпуска 135 274 лв. за повишение на квалификацията на държавни чиновници от Западните Балкани и страните от Източното партньорство.
Това реши Министерският съвет, като утвърди промени на одобрените разноски по области на политики по бюджета на Министерството на външните работи за 2018 година Проектите ще бъдат изпълнени от Дипломатическия институт към министъра на външните работи по линия на бюджетната стратегия „ Международно съдействие за развиване и филантропични въпроси “.
Първият план е „ Специализиран семинар по енергийна дипломация “, който ще се организира в София до края на 2018 година и е предопределен за младши дипломатически чиновници на страните от Западните Балкани и Източното партньорство (Албания, Босна и Херцеговина, Косово, Република Македония, Сърбия, Черна гора, Армения, Грузия, Молдова и Украйна).
Вторият план - „ Изграждане на институционален потенциал на конструкция, занимаваща се с обучителна и обществена активност, към Министерството на външните работи и европейската интеграция (МВнРЕИ) на Молдова “ ще сложи основите на бъдещия дипломатически институт в Кишинев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР