Правителството определи състава на българската делегация за участие в 28-та

...
Правителството определи състава на българската делегация за участие в 28-та
Коментари Харесай

Определен е съставът на българската делегация за годишната среща на Съвета на управителите на ЕБВР


Правителството дефинира състава на българската делегация за присъединяване в 28-та годишна среща на Съвета на шефовете на Европейската банка за възобновяване и развиване (ЕБВР). Форумът ще се организира на 8 и 9 май 2019 година в Сараево, Босна и Херцеговина.

Ръководител на делегацията ще бъде министърът на финансите и шеф за Република България в Европейска банка за възстановяване и развитие Владислав Горанов. В нея са включени и подуправителят на Българската национална банка Нина Стоянова, представителят на страната ни в Съвета на шефовете на Европейска банка за възстановяване и развитие Карина Караиванова - Ганозова и изключителният и пълномощен дипломат на страната ни в Босна и Херцеговина Августина Цветкова - Карабашева.

По време на годишната среща ще бъдат разисквани икономическото, политическото и общественото развиване на страните, в които се правят интервенции на Европейска банка за възстановяване и развитие и стратегическите насоки за бъдещата активност на банката. Предвижда се да бъдат признати съществени резолюции, свързани с финансовата й активност.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР