Правителството ни било съгласно да се въведат ваксинационни паспорти, за

...
Правителството ни било съгласно да се въведат ваксинационни паспорти, за
Коментари Харесай

`Що ни не лепнете и стикери за ваксинация на челата, хем депутат ще ги печата, както евродепутатска - slava.bg

Правителството ни било според да се вкарат имунизационни паспорти, с цел да напущаме нашата блага, родна страна и да се връщаме в нея, нищо че в същия миг спря почналата цели 5 дни по-рано всеобща имунизация, при която нямаме и 2 % имунизирани (2,13 бяха общо първите и вторите дози до оня ден, в този момент 2,2). Логично е, нали! Да благодарим на евродепутатката Ева Майдел, на нейната майка, която съставлява Астра Зенека у нас и на всички тези от държавното управление и НОЩ, които заложиха точно на тази компания, с цел да й поръчат големи количества ваксини, като от лятото беше ясно, че хем закъснява с производството, хем има по-ниски индикатори от другите ваксини. Ама нали всичко при нас се урежда по роднинско - другарска линия, като имаме връзки, нас не ни лОви, нали?...

Аз се чудя, както с цялостно единогласие гласоподаваха присъстващите на работа 82 или 1/3 от депутатите и стана закон да си лепим ненужни и противозаконни екостикери на колите, които ще ги печата техен сътрудник, на който страната е съфинансирала дори и машината по европрограма, която му е подопечна като началник на икономическата комисия на Народно събрание, за какво да не ни лепнат и по един векси - стикер на челата?! Бедният народен представител Кънев ще завоюва още и още милиони, ще обмени и с правилни приятели от всички цветове, ще ни спасят за следващ път с тяхната коалиция "Всички на масата ". Ех, тогава планувам подобен живот..., както се пееше в оня доверчив остарял шлагер на Богдана от зората на демокрацията, "че единствено си крещя ДАНО ".

Правото на свободно напредване на ХОРА, артикули и капитали е главната полезност на Европейския съюз. За стоките и капиталите проблем няма. Явно хората сме им проблем на властниците. Понеже толкоз им е потенциалът и акълът или пък са претенденти за жителство на Марс. Където американските пътно-транспортни средства, между другото, си се движат свободно, без сляп стикер.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР