Правителството на Украйна няма да подаде оставка и продължава да

...
Правителството на Украйна няма да подаде оставка и продължава да
Коментари Харесай

Премиерът на Украйна: Правителството няма да подаде оставка

Правителството на Украйна няма да подаде оставка и продължава да работи . Това съобщи през днешния ден министър председателят Олексий Хончарук по време на така наречен " Украинска закуска в Давос ", съобщи ТАСС.

" Не планираме никакви оставки, това са клюки " , акцентира той. По думите на министър-председателя към кабинета му има " доста провокации, операции, приключване на данни и мръсна игра " , водена от групи за въздействие, на които " по никакъв начин не им е удобно да работят в една страна с почтено държавно управление ".

Хончарук посочи, че кабинетът му ще работи със настоящия президент Володимир Зеленски и Върховната рада и сподели, че в президентския екип " всичко е отлично ", работи се " в невиждана съгласуваност " . Президентският екип ще работи и отсега нататък в същия указател - евроинтеграция, отвореност към света, битка с корупцията, облекчение на процедурите. Правителството ще работи, до момента в който има доверие в него, увери министър председателят.

По-рано тази седмица Хончарук предложи да се отдръпна, откакто бе публикуван аудиозапис, внушаващ, че той е подлагал на критика президента . Зеленски обаче реши да го остави на поста.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР