Правителството на Исландия не е взимало решение за евентуален бойкот

...
Правителството на Исландия не е взимало решение за евентуален бойкот
Коментари Харесай

Исландия все още обмисля бойкот на Световното

Правителството на Исландия не е взимало решение за възможен протест на Световното състезание от страна на водещите политици. Рейкявик води диалози със съседите си по въпроса, оповестиха от министерството на външните работи на островната страна.

По-рано исландските медии оповестиха, че министърът на външните работи на Исландия Гудлаугур Тор Тордарсон е загатнал, че е допустимо служителите да бойкотират мачовете. Причината е, че Исландия е солидарна с митинга на западните демокрации и ветото на Англия с отравянето на някогашния полковник от съветското разузнаване Сергей Скрипал.

" Министърът на външните работи на Исландия Гудлаугур Тор Тордарсон осъди наскоро химическата офанзива в Солсбъри и изрази решителната си поддръжка и взаимност с Англия. Също по този начин той прикани Русия за цялостно съдействие в следствието. Правителството на Исландия не е взимало за момента никакви решения по тематиката протест от страна на формалните лица на мачовете на Мондиала, само че продължава да следи обстановката, се споделя в известието на исландското министерство.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР