Правителството на Индия одобри смъртното наказание за онези, които са

...
Правителството на Индия одобри смъртното наказание за онези, които са
Коментари Харесай

В Индия въвеждат смъртна присъда за изнасилвачи на деца

Правителството на Индия утвърди смъртното наказване за тези, които са наказани за обезчестяване на девойки под 12-годишна възраст , на фона на всеобщото отвращение в страната след множеството ужасяващи случаи на полово принуждение, оповестява " Ройтерс ".

На изключително съвещание, свикано от премиера Нарендра Моди, държавното управление одобри декрет или разпоредба за изменение на наказателния кодекс, тъй че в него да се планува по-драстично наказване за наказани изнасилвачи на девойки на възраст под 16 години .

 В Индия има недостиг на повече от 63 милиона дами
В Индия има недостиг на повече от 63 милиона дами

21 милиона девойки в азиатската страна са нежелани от родителите

Сексуалното принуждение против дами е доста трънлив политически въпрос в Индия, където постоянно избухват митинги по отношение на одобреното принуждение против дамите и неуспеха да бъдат предпазени.

Мнозина разкритикуваха държавното управление на Моди, че не е сторило задоволително, с цел да отбрани дамите в страната, оказвайки напън върху неговата индуистка националистическа партия BJP, до момента в който Индия се насочва към парламентарните избори, които би трябвало да се проведат през идната година.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР