Правителството, което си отива, претърпя пълен провал в отношенията си

...
Правителството, което си отива, претърпя пълен провал в отношенията си
Коментари Харесай

Ген. Атанас Атанасов: Слави Трифонов и неговата формация са на ход

Правителството, което си отива, претърпя цялостен неуспех в връзките си със Северна Македония. Слави Трифонов и неговата групировка са на ход.
Това съобщи в ефира на утринния блок на bTV съпредседателят на " Демократична България " военачалник Атанас Атанасов. Той уточни, че България има народен интерес Северна Македония и другите западни страни от Балканите да бъдат присъединени към Европейски Съюз - при ценене на националните ползи. Според ген. Атанасов би трябвало да се работи по въпроса за договарянията със Скопие.
 Атанас Атанасов: Демократична България няма да вземат участие в държавно управление, отпред с Борисов или Нинова Атанас Атанасов: " Демократична България " няма да вземат участие в държавно управление, отпред с Борисов или Нинова
Съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов дефинира като подигравка положението на днешния парламент. " Как може да е такав...
Ген. Атанасов съобщи, че " Демократична България " е резистентен и пореден политически план. ГЕРБ нямат никакъв късмет да сформират държавно управление, тъй като са политически изолирани. Втората политическа мощ е наред. Слави Трифонов и неговата групировка са на ход. Ние имаме подготвеност да обсъдим с групировката на Слави Трифонов по какъв метод да бъде образувано болшинство и държавно управление, тъй като България се ръководи от Борисовата страна на власт, означи ген. Атанасов.
Съпредседателят на " Демократична България " посочи, че има две трендове: анти ГЕРБ коалиция или. Няма да преговаряме с Българска социалистическа партия, само че в случай че те поддържат нашите хрумвания, това е тяхно право, стана ясно още от думите на ген. Атанасов.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР