Правителството, което ще предложи ГЕРБ, ще бъде от експерти, които

...
Правителството, което ще предложи ГЕРБ, ще бъде от експерти, които
Коментари Харесай

Борисов: Ще предложим правителство, което да стабилизира България

Правителството, което ще предложи ГЕРБ, ще бъде от специалисти, които могат да стабилизират България. Това написа във Facebook водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който взе участие в среща на ЕНП в Атина.  

Той е уведомил за това ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, с която са разговаряли в границите на срещата.



„ ГЕРБ ще продължи разговора с всички парламентарни партии, тъй като на България е нужен кабинет, който да форсира работата по приемането на всички закони по Плана за възобновяване и резистентност “, прибавя Борисов. 

В понеделник от 10:00 часа президентът Румен Радев ще връчи първия изследователски мандат за сформиране на държавно управление на най-голямата парламентарна група в 48-ото Народно заседание. От ГЕРБ-СДС би трябвало да получат мандата, а те към този момент оповестиха, че са подготвени да показват състав на държавно управление.

Във Facebook Борисов написа още, че с помощта на парламентарно болшинство, отпред с ГЕРБ, страната ни към този момент е задвижила процеса по изпращане на военна помощ на Украйна. „ Въпреки рецесиите, през които минава страната ни, потвърдихме и евроатлантическата ориентировка на България във връзка с придобиването на втората част от ескадрилата F-16. България поддържа и вероятностите за участие на Република Северна Македония в Европейски Съюз, само че е време и съседката ни да извърши своите отговорности от този развой като даде конституционни гаранции за правата на всички свои жители “, отбелязва водачът на ГЕРБ.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР