Правителството е поискало работодателски организации и синдикати да го подкрепят.

...
Правителството е поискало работодателски организации и синдикати да го подкрепят.
Коментари Харесай

Въвличат работодатели, синдикати и актьори да бранят режима

Правителството е поискало работодателски организации и синдикати да го поддържат. Министри са разговаряли още със спортисти, артисти и хора на перото, които да акцентират триумфите на Бойко Борисов и ръководството му по медии.Това оповестиха за Фрог нюз членове на въпросните организации.
Дори е формиран проект и са обезпечени „ предложения “ в огромните медии, най-вече под контрола на Пеевски. Спуснатото „ окръжно “ е да се приказва, че няма опция, че митингите са опорочени и купени, че уредниците са извън, а в България хора от опозицията са в сговор с президента за срутване на „ законната власт “. Медии на Шиши са в нервност и изливат водопади от мръсотия върху всеки, който подлага на критика държавното управление и основния прокурор Иван Гешев.

Фактът, че работодателските организации и дежурните „ специалисти “ мълчат за сриналия се експорт с към 25% за първото тримесечие, приказва самичък по себе си за незабавните избавителни ограничения. Този спад до есента може да стане съдбовен, а това държавно управление е безусловно негодно да се оправи с такава рецесия, безапелационни са специалисти.

С към 2/3 е спадът и на превежданите от българи в чужбина пари. Това прави над милиард. Не се оповестяват и пагубните загуби досега в туризма, които – с изключение на повода ковид - са и разследване от несъответстващите ограничения на държавното управление и министър Ангелкова.

В същото време основният прокурор Иван Гешев провежда колективен отпор на рецензиите против него. В акцията по насила са включени обвинители, които да пишат открити писма, да клеймят президента и да възхваляват Гешев.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР