Правителството е най-големият платец на минимална работна заплата. В реалния

...
Правителството е най-големият платец на минимална работна заплата. В реалния
Коментари Харесай

Шефът на КТ Подкрепа: 25-те стотинки отстъпка за горива не трябваше да се въвежда


Правителството е най-големият длъжник на минимална работна заплата. В действителния бранш няма толкоз доста минимални работни заплати, колкото се заплащат в бюджета. За обществената политика има задоволително пари, въпросът е по какъв начин разпределяме това, което произвеждаме и по какъв начин го харчим. Ще бъдат съкратени финансовите разноски. 

Това сподели в предаването " Офанзива " по NOVA NEWS президентът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов  Димитър Манолов Роден на 23 август 1958 година в гр.София. Завършва междинното си обучение в 35-та гимназия с преподаване. " Служебният кабинет може да внесе бюджет, само че разбирам за какво не го вършат. Те би трябвало да задават посока, каквато е равнището на минималната работна заплата, както и възнагражденията в държавня бранш. Освен това са нужни и запаси. Миналата година, състезавайки се, направиха чутовни глупотевини депутатите, които одобриха предния бюджет ", разяснява той. 

По думите му на териториален принцип пазарът на труда е картелиран при заплащането. " Там се схващат между тях какви заплати ще се заплащат и не позволяват никой да мръдне оттова. Когато няма ясна политическа посока и се пробват да угодиш на всички, се получават преизчисления на пенсиите, които са като капан. Идеята политиците да не се упражняват върху бюджета не е толкоз неприятна, тъй като това ще докара до нарастване на дълга ", счита Манолов.

Относно 25-те стотинки отстъпка за горива той споделя, че не е вярно разпределена. " Тя не трябваше да се вкарва. А в случай че се продължи, да се усъвършенства фокусът, в този момент е разхвърляна и неразбираема ", подчерта президентът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов  Димитър Манолов Роден на 23 август 1958 година в гр.София. Завършва междинното си обучение в 35-та гимназия с преподаване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР