Правите зъби придават красота на усмивката, носят самочувствие и увереност.

...
Правите зъби придават красота на усмивката, носят самочувствие и увереност.
Коментари Харесай

Invisalign – невидимият метод за изправяне на зъби

Правите зъби придават хубост на усмивката, носят самочувствие и убеденост. Не всички хора обаче имат генетично добре подредени зъбни редици. Ако желаете да изправите своите зъби имате няколко решения. Носенето на уред може да помогне единствено в детските години. За хората в зрелост вариантите са две: брекети и алайнери ()

Недостатъците на брекетите са, че те са забележими, което тормози много хора. Също по този начин носенето им постоянно предизвиква разнообразни типове дискомфорт – задържане на храна сред зъбите, разранявания и други. Именно това провокира ортодонтията да откри решение и да предложи способ за изправяне на зъбите, който е удобен и ефикасен и няма нито един от тези дефекти.


на Invisalign
Invisalign алайнерите са опция на брекетите, която няма нито един от техните дефекти. Те съставляват пластмасови пластинки, които елементарно се поставят и махат. Изключително гладки са и са изцяло транспарантни.

За да се пристъпи към лекуване, се вършат телерентгенография и панорамна фотография на двете зъбни редици. След това се взимат отпечатъци и се прави разбор на захапката. Пластинките се създават в Съединени американски щати. С лекаря зъболекар се разискват проекта за лекуване и нужния брой шини, които би трябвало да бъдат направени за целия интервал. Провеждат се регулярни срещи, с цел да се наблюдава резултата.
H4: Къде да се възползваме
Можете да се възползвате от този вид изправяне на зъби като заявите своя час още през днешния ден в Marinova Dental Clinic -

" Избрах Invisalign, тъй като са извънредно комфортни. Мога да ги смъквам и да ги поставям, когато си желая. Избрах да си сложа Invisalign при доктор Маринова, тъй като са страхотни експерти и постоянно като пристигам ми е супер прелестно! " -споделя Георги Донков - един от пациентите на Marinova Dental.

Разберете повече за клиниката и запишете своя час на техния уебсайт: 

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР