Правилното хранене набира все по-голяма популярност сред хората. Много важно

...
Правилното хранене набира все по-голяма популярност сред хората. Много важно
Коментари Харесай

Новият хит в здравословното хранене: Правило 8 до 8

Правилното хранене набира все по-голяма известност измежду хората. Много значимо е да водите здравословен метод на живот, с цел да сте сигурни, че не вредите на организма си и се чувствате добре. Интермитентният режим на хранене, прочут още като от време на време недояждане или краткотрайни пости, е измежду най-предпочитаните сега. Това хранене е по правилото „ от 8 до 8 ``, което е доста потребно за вярното действие на организма.
То забавя стареенето, предотвратява всевъзможни възпаления в тялото и понижава мазнините. Според доста изследвания значение има какво ядете, само че и кога на деня. Интермитентното недояждане разделя деня на две елементи. Първата част не би трябвало да ядете. Можете да приемате само течности, които не съдържат захар. Интермитентното 12 или 16-часово недояждане не е толкоз мъчно, тъй като през 8 от тях може да спите. Много е значимо обаче да спазвате направения график. Веднага ще почувствате лекост, положението на кожата ви очевидно ще се усъвършенства и ще удължите живота си.
Тази диета ще даде забележими резултати единствено след няколко месеца, само че ще се почувствате доста добре още след първото недояждане. Желателно е да се съблюдава 2 до 3 пъти седмично в продължение на два месеца, с цел да даде цялостен резултат.

1. Комбинирайте интермитентното хранене с някоя друга диета. Можете да го извършите с нисковъглехидратна. Така ще има по-добър и забележим резултат по-скоро.
2. Пийте доста вода по време на гладуването, с цел да не се чувствате зле и с цел да можете да прочистите организма си от токсините изцяло. Опитайте се да пиете по 7-8 чаши вода дневно. Не се наливайте с вода обаче, тъй като по този метод организмът няма опцията да я усвои изцяло и изпиването на толкоз огромно количество губи смисъла си. Пийте по малко и постоянно и няма да чувствате болки в стомаха и апетит.
3. Основното хранене не би трябвало да е единствено салата. Добавете пържола да вземем за пример, с цел да заредите организма си с сила. Избягвайте да се храните с артикули, които не ви дават нужните хранителни субстанции, т.е. избягвайте „ празните “ калории. Опитвайте се да се храните с колкото може по-полезни хранителни артикули.
4. Не прекалявайте с гладуването, тъй като това може да докара до нежелания от всички дами „ йо-йо “ резултат. Направете последователно гладуването, с цел да сте сигурни, че крайният резултат ще е дълготраен и че няма да си възвърнете старите килограми двойно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР