Правилната комуникацията в офиса е важна за поддържането на здравословна

...
Правилната комуникацията в офиса е важна за поддържането на здравословна
Коментари Харесай

Често срещани грешки в офис комуникацията

Правилната връзката в офиса е значима за поддържането на здравословна работна среда.

Всички сме хора и нищо човешко не ни е непознато. Всички бъркаме и на моменти сме прочувствени и даже избухливи. Като изключим този фактор обаче има няколко неща, които могат доста да съществено да изнервят сътрудниците ви. Кои са те? Отговорите търсим в изследване на Signs.com, извършено сред 811 души в работна среда.

Ало, чуваме ли се?

За колкото и неприятни неща да се сещате тъкмо в този миг, става известно, че най-лошото нещо и това, което нервира най-вече хората, споделящи един офис, е да употребявате високоговорител в отворен или споделен офис. Това подлудява 75% от дамите и 65% от мъжете съгласно статистиката от изследването.

В света на отворените офиси с огромни стаи, цялостни с хора, които пишат и приказват, всяко държание, което основава непотребен звук, може да раздразни сътрудниците ви, написа CNBC.

А ти разбра ли какво е направил с Игнасио?

След диалозите на високоговорител идващото най-дразнещо нещо е клюкарстването - 70% от дамите и 66% от мъжете считат това за недопустимо. И с право.

Фактът, че тези две дейности преобладават в листата в допълнение поддържа това, което проучване на Oxford Economics установи предходната година: Нивата на звук в откритите офиси доближиха такива височини, че 63% от чиновниците обявиха, че им липсва безшумно пространство за работа, което има " негативен резултат по отношение на тяхната продуктивност, задоволеност и благоденствие. "

Относно клюкарстването - то постоянно разделя офисите, отчуждава чиновниците, намалява морала и продуктивността - нещата, които никой чиновник или управител не желае.

Базинга!

Изследването сочи, че изпращането на имейли до целия екип, неправилното и прекалено потребление на удебелен шфрифт (болд) или вид курсив шрифт също е склонно да изнерви сътрудниците.

Изпращането на шеговити известия до всички, а от време на време освен, разискването на политически въпроси и звуците от телефон също е допустимо да ядосат малко под половината от сътрудниците ви, изключително тези, които не схващат доста от майта или политика, или противоположното, несъмнено.

Почти 70% от дамите и 62% от мъжете показват, че потреблението на " all caps " (САМО ГЛАВНИ БУКВИ) е дразнещо и недопустимо.

Като непряк резултат от шумовете и неналичието на място за усамотение в отворените офиси, доста чиновници организират доста по-малко връзка лице в лице, което асоциализира служащите. И процентът е фрапантен - до 70% от хората признават за този проблем, в сравнение с когато те имат пространствени граници. Последните данни са от изследвания, оповестени неотдавна от The Harvard Business School.

Следователно неподходящата работна среда насочва чиновниците към електронните връзки, които могат да набъбнат с потребление до 50%, когато бизнесът премине към концепцията за отворени работни пространства. Това прекосяване на връзката в цифровото пространство евентуално изяснява за какво чиновниците възприемат толкоз съществено форматирането на текстове и потока на входящата си поща. Но и това е разбираемо. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР