Прави се експертиза за автентичността на писмото от избягалия затворник

...
Прави се експертиза за автентичността на писмото от избягалия затворник
Коментари Харесай

Цачева: Проверява се автентичността на писмото от избягалия затворник Пелов


Прави се експертиза за достоверността на писмото от избягалия пандизчия Владимир Пелов, което беше изпратено до медии и до висши държавни институции. Това разгласи във Варна министърът на правораздаването Цецка Цачева, представена от Българска телеграфна агенция. По думите й специалистите би трябвало да схванат и по кое време тъкмо е писано.

Писмото от името на един от най-издирваните рецидивисти у нас съставлява четири листа, подписани с името Владимир Пелов и адресирани до медии, президента и омбудсмана. В него написа, че Пелов е почтен. Оръжието, което употребил по време на бягството от пандиза, не било за да убива. Не се споделя обаче по какъв начин се е сдобил с него.

"През последните години се поставят доста старания за възстановяване на системата за изтърпяване на наказванията в страната ", сподели още министър Цачева във Варна. Тя посочи, че това се отнася както за битовите условия в пандизите, по този начин и за работата с лишените от сводоба, с цел да се интегрират сполучливо назад в обществото.

Във Варна министърът на правораздаването взе участие в интернационална конференция, чийто главен акцент е планът за нова европейска инструкция за опрощаването на задълженията на дребни и междинни предприятия, както и на физически лица. Основен уредник на форума, на който участват специалисти от Европа и Съединени американски щати, е българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР