Пратиха зад решетките 38-годишния Живко Димитров, по прякор Вилицата от

...
Пратиха зад решетките 38-годишния Живко Димитров, по прякор Вилицата от
Коментари Харесай

Тежък удар за Живко Вилицата, кътал в дома на баща си 22 хил. дози за пазара в Бургас

Пратиха зад решетките 38-годишния Живко Димитров, по прякор Вилицата от бургаския жк. „ Меден рудник”, написа Флагман.бг. Той е упрекнат в държане за разпространяване на над 6 кг чист канабис.

Припомняме, че Димитров бе задържан при огромната акция на ОД на МВР-Бургас, при която бе разрушено хранилище за опиати, намиращо се в фамилната къща на бащата на Живко. В парцела в айтоското село Чукарка, бургазлията държал над 6 кг коноп, които били разграничени на 22 хиляди дози и приготвени за наркопазара в Бургас.

По-късно стана ясно, че дрогата е била с доста висока непорочност на наркотично вещество тетрахдироканабинол – 18 %, при оптимално вероятни 21. По цени на правосъдната система марихуаната коства над 300 000 лева В жилището на Живко в жк. „ Меден рудник” бяха открити още близо 22 кг коноп, който след преправка ще даде най-малко още 6 кг чист канабис.

Според проверяващите Димитров е снабдявал дилърите в Бургаско с дрога. Държавното обвиняване е изрично, че бургазлията е причинител на закононарушението, в което е упрекнат. Прокуратурата счита, че престъпно проявеният мъж може да се укрие или да извърши ново закононарушение и изиска най-строгата мярка за неотклонение.

Съдът одобри претекстовете на прокурора и задържа под стража обвинения.

Определението на Окръжен съд – Бургас предстои на обжалване пред Апелативния съд в града.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР