PR-ът, който си правят от Продължаваме промяната с Капитан Андреево

...
PR-ът, който си правят от Продължаваме промяната с Капитан Андреево
Коментари Харесай

Явор Гечев обвини ПП, че си правят PR с Капитан Андреево за сметка на държавата

PR-ът, който си вършат от " Продължаваме промяната " с " Капитан Андреево " е за сметка на страната. Това сподели служебният министър на земеделието Явор Гечев в предаването " Лице в лице " по бТВ. В началото на диалога Явор Гечев изясни за какво е освободил шефа на БАБХ, като акцентира, че това няма връзка с днешния сигнал и изказвания на " Продължаваме промяната " против организацията. " Христо Вълчанов беше освободен, тъй като не устоя на ритъма, който дефинирам като министър. Заявих няколко пъти, че аршинът ще бъде идентичен. Има несъмнено закъснение към целите, които съм сложил и надлежно държавното управление изповядва. Не съм склонен и с няколко назначения от негова страна, само че това е вторично ", акцентира още Гечев. 
По думите му през днешния ден са изказани доста неистини. " До тук държавното управление си мълчеше за да защищава самата страна. Това през днешния ден беше доста ниско. Преди приемането в Шенген, ти самичък да набуташ тематиката, която на всичкото от горната страна не е вярна. Това, което сподели господин Петков, не е правилно. Не може да кажеш, че всичко, което е влизало в Европейски Съюз, е било отровно ", акцентира Явор Гечев. 

Земеделският министър упрекна " Продължаваме промяната ", че клепат личната си страна три дни преди да бъде взето решението за Шенген. Според него PR-ът, който си вършат от " Продължаваме промяната ", е за сметка на страната. Според него това е началото на предизборната акция. Той акцентира, че " Евролаб " към сегашния миг е отстранена. " Служебното държавно управление ги изкара от пространствата ", посочи министърът и добави, че сега разчистват бакиите на " Продължаваме промяната ". По думите му служебното държавно управление е вкарало ДАНС, с цел да изкара частната лаборатория и е записало нова лаборатория, с цел да се удвои потенциала на " Капитан Андреево ". 

" Другата седмица на всичкото от горната страна вкарваме и огромната социална поръчка за цялостна държавна лаборатория със 100 проби дневно ", разяснява още Явор Гечев. Той съобщи, че не знае какъв брой адвокати в БАБХ са уволнени, само че по думите му има такива. " Министърът на земеделието не може да уволнява подобен вид хора. Поискал съм укрепване на потенциала във връзка с юридическата активност. Днес съм поръчал инспекторът да влезе в организация по храните да ревизира всичките доводи, които бяха изнесени през днешния ден. Втората ми заповед е инспекция на цялата процедура по " Капитан Андреево ", акцентира още министърът. Той акцентира, че в случай че има чиновници, които са саботирали страната по проблема " Евролаб ", той ще е първият, който ще ги в профил. 

" Този панаир би трябвало да завърши ", счита министърът. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР