ПП МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) откри днес предизборната си кампания

...
ПП МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) откри днес предизборната си кампания
Коментари Харесай

ПП МИР откри предизборната си кампания с молебен и водосвет

ПП МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) откри през днешния ден предизборната си акция с молебен и водосвет за здраве, триумф и благоденствие. На водосвета в столичния храм „ Св. Вмчк. Георги Победоносец “ участваха ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев, зам.-председателите на партията Георги Кардашев и Владислав Милев, членове на националното управление, водачи на листите, както членове и симпатизанти на МИР.
„ Целта на Политическа партия МИР е да стане парламентарно показана партия, като за нас властта не е самоцел, а средство за решаването на действителните проблеми на България и българския народ. Преди две години, когато учредихме партия МИР, я назоваха най-младата българска партия, а през днешния ден самоуверено можем да кажем, че МИР е другата, моралната и етичната партия. Още от самото си основаване Политическа партия МИР отстоява демократичните, моралните, фамилните и християнските полезности и няма да позволим на никой да ги погазва. За голямо страдание към този момент повече от 30 години в България сполучливо се ползва правилото – „ разделяй и владей “ и за това една от главните задачи на МИР е да спрем това разделяне на българското общество. Историята е потвърдила, че единствено когато българите сме единни съумяваме да реализираме всяка наша обща и национална цел. “ Това сподели ръководителят на Политическа партия МИР по време на откриването на предизборната акция на партията в София.
Той акцентира, че православието и вярата са съхранили България и българския народ през всички сложни епохи и години и че през днешния ден повече от всеки път българското общество се нуждае от обединяване, тъй като съгласно Славчев борбата с мутрите и мафията, които са завладяли българските институции няма да е лесна, а и се обрисува много продължителна.
 Симеон Славчев, Политическа партия МИР: Да се сътвори Национален фонд за предпазване на културно-историческото завещание на България Симеон Славчев, Политическа партия МИР: Да се сътвори Национален фонд за предпазване на културно-историческото завещание на България
Да се сътвори Национален фонд за предпазване на културно-историческото завещание на България – за това настоя ръководителят на Политическа партия...
„ Една от задачите на Политическа партия МИР по време на идната предизборна акция е да спрем следващата подмята, която задкулисието, мутрите и мафията приготвят. Днес сме очевидци на неповторим цинизъм в българското общество – политическите и икономическите мутри на прехода, които управляваха дружно с ГЕРБ и Бойко Борисов, да викат дръжте мутрите. Ние МИРяните няма да позволим повече подмяната в България да бъде облечена и маскирана като смяна. Ние няма да се приМИРим, а ще действаме както и до в този момент сме го правили и ще потвърдим, че в България има опция на политическото статукво. Политическа партия МИР постанова нов модел на правене на политика посредством морал, полезности, експертност и професионализъм и доказателство за това са нашите листи. В тях са едни от най-хубавите са едни от най-опитните и положителни специалисти във всички сфери, преподаватели във висшите образователни заведения, учители, доктори, юристи, дипломати от кариерата, офицери от запаса, мениджъри, общественици, актьори, музиканти, спортисти, представители на дребния и междинен бизнес, производители, докторанти, както и доста младежи. “ Това сподели още водачът на Политическа партия МИР Симеон Славчев.
Той добави, че в границите на предизборната акция Политическа партия МИР ще показа план на нов Обществен контракт, който ще спре подготвяната от задкулисието и кукловодите поредна замяна.
„ Зад нас е България и наш дълг е освен поради нашите деца, само че и поради общото ни бъдеще в Родината да върнем доверието, морала, вярата, вярата, справедливостта и нормалността в страната “, сподели още Симеон Славчев и прикани всички почтени, мислещи и смели българи да застанат един до друг и да поведат борба за по-добро бъдеще на Отечеството.
„ Само единен и мобилизиран народ, подготвен за борба за бъдещето си може да спре деградацията и да изведе България на пътя на развиването. Политическа партия МИР несъмнено смята, че единствено уравновесеното и по едно и също време деяние на структуроопределящите правила за независимост и правдивост в едно общество могат да решат този въпрос “, приключи своето изявление ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР