ПП АБВ ще сигнализира здравното министерство и прокуратурата за неспазване

...
ПП АБВ ще сигнализира здравното министерство и прокуратурата за неспазване
Коментари Харесай

Петков ще сигнализира прокуратурата, че Борисов обикалял Хаджидимово без маска

Политическа партия АБВ ще алармира здравното министерство и прокуратурата за неспазване на ограниченията против COVID-19 от страна на премиера - физическа отдалеченост и защитни маски. Това заяви пред медиите ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков и уточни като образец фотоси на Бойко Борисов от персоналната му фейсбук страница, където той е в непосредствена непосредственост до свои симпатизанти в страната, събрани за групово фото и в болшинството си, в това число и премиера, без защитни средства. Той даде за образец визитата на премиера в Хаджидимово.
 Снимка 514217
Източник:

" Той ще заплати от рушветите, които е грабил от нас, в това число от тези хорица. Ще напишем, несъмнено, и сигнал. Нали се борим за спазването на ограниченията, нали тази тайфа, отпред с това, дето си боядисва косицата, се бори за ограничения. Как ще разяснява това държание на премиера? Премиерът желае да убие тези хора? Премиерът просто е жесток човек, който не е проблем да прави закононарушение? Премиерът, който е подготвен да събере, с риск на болест, хора да му ръкопляскат? Да знаем оценката на министъра на опазването на здравето или на този заряд, който участва краткотрайно в кабинета на Министерство на здравеопазването. Ще напишем сигнал до прокуратурата с копие до Министъра на опазването на здравето. Регионалните здравни инспекторати са на негово послушание ".

Припомняме, че през вчерашния ден

Ако Борисов бъде санкциониран, това ще е следващата санкция за премиера за неспазване на противоепидемичните ограничения. През юни той беше глобен с 300 лева, откакто
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР