Позволявам си да Ви пиша за втори път публично, защото

...
Позволявам си да Ви пиша за втори път публично, защото
Коментари Харесай

Благовест Кирилов уличи Нинова в лъжа: Членове на БСП не са присъствали при прегледа на кода

„ Позволявам си да Ви пиша за повторно обществено, тъй като през днешния ден за следващ път обществено разпространихте искрено подправена и манипулативна информация и се усещам задължен да защитя името и професионалната си известност като заместник-министър на електронното ръководство и отраслов за удостоверяването на техническите устройства за машинно гласоподаване от страна на Министерство на електронното ръководство ”. Това се показва в отворено писмо до водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от Благовест Кирилов.

Той показва, че като член на партията и изцяло уверен, че някой я заблуждава съзнателно, а това води до заблудата и на стотици хиляди български жители, което е неприемливо.

„ По мотив на Вашето изказване, че представител на Българска социалистическа партия е участвал при прегледа на кода мога да потвърдя, че това не е правилно. Видимо от записаните представители на партии, които могат да вземат участие в прегледа на кода и в целия развой на засвидетелствуване на техническите устройства за машинно гласоподаване (виж тук: https://www.cik.bg/bg/ns02.10.2022/registers/validation ), представител на Българска социалистическа партия не е записан. Споменавам и критериите, избрани от ЦИК, на които следва да дават отговор представителите: https://www.cik.bg/bg/decisions/1389/2022-09-05.

Тук бих желал да Ви задам един въпрос – знаете ли какво съставлява изходният кодът на машините? От трибуната на Народно заседание се чуха странни изказвания в тази посока, а Вашето изказване буди подозрение до каква степен всички включени в процеса са наясно защо приказват.

Уважаема госпожа Нинова, оставам отворен за среща, на която да ви показва всички направени отчети и направени дейности ”, написа още Благовест Кирилов.



Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР