Позволява централизирано съхраняване на цялото имейл съдържание и прави архивираните

...
Позволява централизирано съхраняване на цялото имейл съдържание и прави архивираните
Коментари Харесай

MailStore Server – лесно и надеждно имейл архивиране и управление

Позволява централизирано запазване на цялото имейл наличие и прави архивираните данни бързо налични от оторизираните лица

MailStore Server e едно от водещите в света решения за имейл архивиране – елементарно за инсталиране и поддръжка, с повече от 60 000 клиента

Бизнес организации от всевъзможен вид и размер могат да избират и употребяват най-различни имейл среди. Но без значение дали са предпочели местен имейл сървър или облачна услуга като Office 365, постоянно са вероятни разнообразни евентуални проблеми, свързани със сигурността и ръководството на цялата имейл система и прилежащите й файлове.

Когато се приказва за имейл сигурност и ръководство, се преглеждат потребителите и техните имейл потребителски стратегии за регистриране, локално съхранените данни, PST файловете, съхранените бекъп данни, правните условия и други фактори, като да вземем за пример мигрирането на данните сред локалната и облачната среда.

От основно значение е всичко това да бъде следено и подсигурено, тъй че притежателите на бизнеса и чиновниците да са удовлетворени, като нормално за задачата се разчита на ИТ отделите. И тук на помощ идва решението MailStore Server. Не единствено мениджърите на организации и техните консуматори, само че също по този начин и ИТ админите могат да се възползват от преимуществата на това качествено решение за архивиране на имейл известия.

Използването на решение за архивиране на имейл известията като MailStore Server дава редица преимущества на мениджърите и ИТ админите. Ето най-важните от тях:

Бързо търсене на информация в имейли и атачмънти

Независимо дали се употребява облачна услуга или местна система за имейл известия, постоянно има потребност от бързо и тъкмо търсене на всякакво наличие. Понякога е целесъобразно да се упражни надзор над търсенето, защото то може да затормози имейл сървъра. Налице е също риск да няма достъп до цялото наличие, то да не се съхранява и достъпва централизирано. Технологията на MailStore Server дава опция за централизирано запазване на цялото имейл наличие на организацията и прави архивираните данни бързо налични от оторизираните лица.

Цялостен списък посредством потребление на вестник

Воденето на вестник от MailStore Server разрешава запис на целия входящ, произлязъл и вътрешен за организацията имейл трафик. По време на изпращане и приемане, копие от имейл известието се резервира в обособена пощенска кутия. MailStore Server по-късно вкарва всички известия в личен, обособен списък. Всичко това се случва, без да се изисква каквото и да е потребителско деяние, което спомага да се предотврати инцидентното или умишленото заличаване и манипулиране на данни. Целта на тази процедура е да се запази интегритетът на архива, даже когато потребителите изтриват писма от техните пощенски кутии.

Намаляване на натоварването на имейл сървъра

Имейл известията могат да се отстранен от сървъра незабавно щом бъдат изцяло архивирани, което значи, че натоварването на сървъра е контролирано и понижено. Същевременно това разрешава да се опрости съхранението на бекъп данните, като се понижи дисковото пространство, което те заемат. Също по този начин се улеснява цялостната поддръжка на бекъп данните и се редуцира доста времето за основаването им, дружно с разноските за хардуер, заради понижените условия за размера на складираните данни.

Лесно възобновяване на имейл известия и съкращаване на PST файловете

Потребителите могат сами да възвръщат имейл известия от архива към техните пощенски кутии, без да е нужна спомагателната интервенция на ИТ админ. По този метод отпада нуждата от PST файлове, които носят евентуален риск за сигурността и натоварват работните станции на потребителите. Отказът от потребление на PST файлове за имейл администрация води до по-лесно ръководство, добиване и предпазване на пощенски известия от сериозна значимост за организацията.

Елиминиране на квотите за размер на писмата в пощенските кутии

Архивирането на имейл сървъра разрешава поддържане на непрекъсната, по-ниска стойност на размера на данните, като отстрани потребността от налагане на квоти за размера на писмата в пощенските кутии. ИТ админите няма да се тормозят непрекъснато за наличното дисково пространство, а на потребителите няма да се постанова да основават местни PST файлове за предпазване на имейл известия.

В допълнение, MailStore Server – като едно от водещите в света решения за имейл архивиране – е елементарен за инсталиране и поддръжка, постоянен и благонадежден артикул. Повече от 60 000 клиента разчитат на него, като в същото време те са спомогнали за тестване и възстановяване на качеството на решенията на MailStore Software GmbH. Компанията акцентира още няколко преимущества на своя артикул:

Бързо и елементарно инсталиране. Решението може да се конфигурира бързо на всеки Windows компютър, без да е нужна външна база данни, защото MailStore Server разполага със лична база данни. Всички нужни съставни елементи се интегрират автоматизирано незабавно след инсталацията. Настройките на MailStore включват ръководство на потребителите, дефиниране на тактика за архивиране, задаване на политики за предпазване на данните, права за достъп, одит на дейностите и други

Опростено архивиране. MailStore Server поддържа всички известни имейл системи, то е елементарно за потребление и поддържане, защото няма обременяващи систематични условия.

Отлична техническа поддръжка. Висококвалифицираният екип от специалисти по поддръжката от страна на производителя отговоря на въпроси бързо и ефикасно и е в положение да даде помощ при тестването на продуктите.

Цялостна онлайн документи. MailStore Server Help дава изчерпателна информация по всевъзможни механически въпроси, свързани с решението. На разположение са потребни документи, в това число управления за имплементация, които разказват по какъв начин да се настрои MailStore Server съответно за всеки тип имейл система.

MailStore Server се популяризира на нашия пазар от формалния дистрибутор КОМПЮТЪР 2000 България.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР