Позволих си психически да рухна на АренатаСлед участието ми в

...
Позволих си психически да рухна на АренатаСлед участието ми в
Коментари Харесай

Третият отпаднал участник от “Фермата” Нина Гъдева пред “Труд”: Пак бих избрала да се изправя срещу Ваня Стамболова

Позволих си душевен да рухна на Арената


След присъединяване ми в предаването желанието ми за завръщане в България стана по-голямо


Нина е на 28 години от Пловдив. Заради брачна половинка си, който работи във Англия, тя трайно се е открила в Лондон, където вместо да практикува учителската си специалност, чисти къщи и гледа двете им деца. Въпреки че е щастливо омъжена, носталгията й по България е това, което постоянно я натъжава, а най-голямата й фантазия е всички дружно да се приберат вкъщи. Категорична е, че не желае децата й да порастват в чужбина, а да ги възпитава и изучи в родината им. Работата на брачна половинка й Милко обаче е това, което продължава да пречи на завръщането им. Нина стана третият изнемощял участник в сезон 4 на риалити предаването “Фермата ”, след оспорван двубой с европейската ни шампионка Ваня Стамболова.

 28-6  28-4  28-3  28-5  28-nina-5  28-2  28-1  28-7
– Нина, съжаляваш ли, че напусна “Фермата ” толкоз рано или реализира задачата, за която влезе в шоуто?
– Съжалявам, че напуснах “Фермата ”, тъй като не съумях да се науча на нови, чисто фермерски неща, както и тъй като не съумях да опозная огромна част от фермерите. Не скърбя, че отпаднах, тъй като се прибрах при децата ми, които доста се нуждаят от мен. Може би се нуждаех от малко повече време вътре, с цел да извърша всичките си цели. Една от тях беше приближаването ни към всичко българско и родно, което в чужбина липсваше на фамилията ни. След присъединяване ми във “Фермата ” желанието за завръщане в България стана по-голямо и все по-сериозно гледаме в тази посока.

– Ако можеше да се върнеш обратно и да избереш различен, друг конкурент от Ваня Стамболова, би ли го направила?
– Пак бих избрала Ваня Стамболова, само че в случай че мога да се върна обратно, бих поправила грешките си в дуела против нея.

– Представянето ти на дуела беше впечатляващо, изключително на борбата с въпроси от Алманаха. Смяташ ли, че твоята загуба и надлежно нейната победа се дължат на огромна доза шанс?
– Моята загуба, с изключение на на липса на шанс, се дължи и на това, че душевен си разреших да рухна след края на четвърта борба, вместо да се събера и съсредоточа.

– Ти беше един от най-откровените участници в предаването и не се опасяваше да изразяваш мнение. Какво те дразнеше най-вече?
– Не ми беше прелестно разделянето на емигранти и на българи, останали в България. Да не се мисли за общото богатство, а единствено за това на тима ти, беше неприятно за мен. Не понасях злобата, подмятанията и въобще цялото поведение на Христина. Тя за мен е образец, какъв не би трябвало да бъде човек. Срам ме е от нея като българка!

– С кого от останалите фермери имаш желание да поддържаш контакт и отсега нататък?
С близначките станахме близки. С Гергана имаме доста общи неща, в това число диагнозата, през която и двете сме минали и мисля, че много си харесваме. С Лили сигурно, Калоян, Милена, Цецо, Симеон, Нури.

– Разкажи ни за живота ти в Лондон и за какво толкоз доста искаш да се завърнеш със фамилията си в България?
– Там ни липсва обществен живот. Искам децата ми да изживеят детството си в спокойна среда, а не в забързания Лондон. Вярвам, че щастието в живота ти, идва от хората, които те заобикалят, а не от движимостите, които можеш да си купиш! Колкото и наивно да звучи.

– Кои са най-ценните неща, които научи по време на престоя си във “Фермата ”?
– Открих за себе си, че спокойствието и селската работа са неща, които ми липсват. Още повече имам вяра, че човек може да бъде благополучен и с малко. Оцених същинската храна. Разбрах, че когато става въпрос за съревнование, и то с парична премия, казана дума или заричане не важат. Приятелство вътре не може да има. Евентуално това би се случило на открито, когато играта е зад тила ни. Нещо, което също научих е, че неналичието на фамилията ти не може да бъде обезщетена по никакъв метод.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР