Позорният бивш министър на отбраната Красимир Каракачанов, агент „Иван” от

...
Позорният бивш министър на отбраната Красимир Каракачанов, агент „Иван” от
Коментари Харесай

Агент „Иван” – Красимир Каракачанов, изгонил от дома ѝ майка с 9 деца, вдовица на военен

Позорният някогашен министър на защитата Красимир Каракачанов, сътрудник „ Иван” от Държавна сигурност, е изгонил майка на 9 деца, вдовица на боен, от ведомствен апартамент в софийския кв. „ Люлин”. Цялата дивотия на водача на МВРО лъсна от пост на адв. Емил Василев, който пази многодетната фамилия.
Ето какво написа юристът, който приложи и доказателства за бездушието на Шкембе войводата:
Позор за България! Гонят майка на 9 деца от ведомствен апартамент на министерството на защитата в столичния квартал „ Люлин “. Става въпрос за госпожа Светла Данаилова – вдовица на офицер, умрял при трагични условия преди няколко години.
Това е най-многодетното семейство на офицер в цялата история на българската войска от 1878 година до момента. Изхвърлят я с пояснение, че НОРМАТИВНАТА УРЕДБА не разрешавала вдовица на български офицер с 9 деца да остане във ведомствен апартамент, нищо че постоянно си заплаща наема.
Заповедта за изгонването е подписана от огромния български родолюбец Красимир Каракачанов и сега се извършва от служебното държавно управление. По този мотив желая да кажа на всички тия шапкари – ГОСПОДА, ВИЙ съдебна техническа експертиза ИДИОТИ. Държава, която не може да обезпечи майка на 9 деца най-малко един апартамент чартърен НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА СЪЩЕСТВУВА. Срам ме е от личната ми страна. Срам ме е, че съм българин.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР