Познавате ли имунизационния календар за новородени и бебета в Съединените

...
Познавате ли имунизационния календар за новородени и бебета в Съединените
Коментари Харесай

Впечатляващо: На семейства в САЩ, чиито деца са пострадали от ваксинации, само тази година са изплатени 142 милиона долара

 700x466_0xd42ee42d_13504656451444633961 Познавате ли имунизационния календар за новородени и бебета в Съединените щати, написа http://vaccines.news? През 2017 година това са 27 дози от 11 разнообразни ваксини, които в този момент се вкарват на деца на възраст под 15 месеца.

Всички те са утвърдени и предложени от Центъра за надзор на болесттите (CDC). Пълният лист може да намерите тук: https://www.cdc.govschedules/hcp/imz/child-adolescent.html. Всички тези ваксини, които вашият педиатър драговолно слага на вашето малко дете разрешават на външни токсични субстанции да проникват в кръвта и в мозъка му, което води до невиждани увреждания.

През 1950 година, съгласно VacTruth.com, бебета са получавали единствено „ 7 ваксини до 6 години. “ През 2013 година към 6-та си година детето е получило до 36 ваксини. Това е нарастване с 414 %!

А ТУК можете да видите и българския имунизационен календар.

Каква е облагата на фармацевтични компании през последните 67 години? Можем единствено да гадаем. Но родителите на деца, наранени от този все по-голям брой „ нужни “ токсични ваксини, не се усещат толкоз добре, колкото тези компании, които вършат пари от здравето на децата им.

WakeingTimes.com оповестява, че през първата половина на тази фискална година, Щатски долар 142 милиона са били изплатени на 337 фамилии, наранени от имунизациите, които са имали нужната непримиримост, поддръжка и нужната документи, с цел да предявят иск за обезщетение по Програмата за обезщетения на вредите от ваксини (VCIP). Това е една дребна сума спрямо големите вреди и болки, които фамилиите са изтърпели по волята на фармацевтичните компании.

VCIP е основана по отношение на Националния закон за детските имунизации през 1986 година, който „ дава имунитет на фармацевтичните компании и не разрешава на родителите да съдят производители на ваксини за увреждания или гибел след имунизация. “

VCIP  е подписана от президента Рейгън, макар че както написа The New York Times, той е изразил „ съществени подозрения “ по отношение на програмата за компенсиране от имунизации.

От друга страна, Рейгън с подготвеност утвърждава законопроекта, който за пръв път би разрешил на „ фармацевтичните компании да изнася медикаменти за други страни, които са одобрили тяхната приложимост, без да чакат утвърждение за продажбата им  в Съединените щати. “

Всичко това е обвързвано с увеличение на „ конкурентоспособността на фармацевтичната индустрия на Съединени американски щати в чужбина. “

Наистина. Но какво да кажем за това, че първата лейди Нанси Рейгън, съвсем същата година измисля фразата „ Просто кажи не “?

Повече от 3,6 милиарда $ са изплатени на засегнатите фамилии от началото на Програмата за отплата. Въпреки многочислените заплащания посредством съда, множеството от фамилиите, наранени от имунизациите, в никакъв случай няма да получат заслужената  отплата.

Източници:

CDC.gov

VacTruth.com

WakingTimes.com

NyTimes.com

YouTube.com

VacTruth.com

Оригинал

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР