Познавате чувството. От ваканцията ви остават само два дни, а

...
Познавате чувството. От ваканцията ви остават само два дни, а
Коментари Харесай

5 трика за намирането на най-добрите туристически сувенири

Познавате възприятието. От ваканцията ви остават единствено два дни, а към момента не сте купили сувенири. Не че не желаете да получите специфичен спомен от пътуването – просто нямате визия какъв да бъде той. Използвайте това управление при идващото си пътешестване, с цел да купите идеалните сувенири.

Помислете за кого купувате

Най-важното нещо, което би трябвало да имате поради, е индивидът, за който купувате. Ако майка ви не харесва дърворезба или вашият най-хубав другар е взискателен по отношение на облеклата си и и му купите пуловер, подаръкът най-вероятно ще отиде в боклука или ще събира прахуляк в някое чекмедже.

Опознайте разпоредбите

Бихте се изненадали какъв брой доста сувенири хората купуват, а те в последна сметка не се позволяват отвън страната, която посещават или в страната, към която летят. Ако си спомняте, през 2012 година, двама туристи бяха арестувани на границата на Съединени американски щати, тъй като се опитваха да вкарат шоколадови яйца, които са противозаконни в Съединените щати заради евентуално рисковите дребни играчки вътре.

Освен това, за храни и питиета постоянно има доста характерни наредби по отношение на това, което можете да транспортирате.

Избягвайте магазините

Когато купувате нещо от туристически магазин за сувенири или магазин за дарове в хотели, най-вероятно получавате нещо, което не е достоверно и може даже да е направено в друга страна. Поразходете се по-добре из локалните пазари, изключително тези навън, което също може да бъде културно прекарване единствено по себе си.

Купувайте от занаятчии

Купуването на сувенири от занаятчии е добра концепция по няколко аргументи. Първо, това ви дава същински взор към локалната просвета. Освен това, по този начин помагате на локалната стопанска система.

Вземете нещо, което е потребно

Докато фигурките и дърворезбите са хубава панорама, те неизбежно ще свършат забравени някъде по рафтовете. Ако можете да купите нещо, което вие или вашите другари ще употребявате, вашият сувенир ще има в пъти по-висока стойност. Предмети като ръчно направени чанти, бижута, чинии, чаши, шапки и шалове са една от най- положителните варианти в този случай.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР