Познат на българските читатели с книгата си Болестта като път“,

...
Познат на българските читатели с книгата си Болестта като път“,
Коментари Харесай

Когато се борим със себе си

Познат на българските читатели с книгата си „ Болестта като път “, Рюдигер Далке се подрежда измежду най-четените международни създатели, изследващи връзката сред мозъка, душата и тялото. Автор е на над 60 книги, преведени на 28 езика. Повече от 30 години е практикуващ доктор и психотерапевт и води семинари по архетипична медицина, респираторна терапия, психотерапия, пост и медитация в Германия и чужбина.
Идвал е в България.
През август и септември Далке още веднъж ще посети страната ни за на практика семинари във Варна, Бургас и София.
Междувременно, читателите с интерес в региона, могат да си напомнят революционните му хрумвания за експанзията и последствията от нея в новото издание на „ Агресията като късмет “. Книгата ще бъде оповестена от Издателска къща „ Хермес “ под заглавието „ Когато се борим със себе си “.
Четиринадесет години след първото издание на книгата („ Агресията като късмет ”) създателят вижда нужда посланията да стигнат до днешните читатели. Темата за експанзията в другите й аспекти постоянно е била настояща, като в наши дни деянията й се жигосват по-яростно от всеки път. В среда на социалнополитически спорове и изострена персонална нужда за изява и самопризнание Рюдигер Далке поставя основите на необикновен метод към здравето и процесите в обществото. Наред с методиката си за пояснение на болестни положения, той разкрива и неподозираните позитивни характерности на правилото на експанзията, като ни предизвестява, че в случай че не се оправим с този принцип, той непроменяемо се обръща против нас и в последна сметка ние се борим само със самите себе си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР