Позиция на ВМРО относно фалшивите медийни публикации, че Красимир Каракачанов

...
Позиция на ВМРО относно фалшивите медийни публикации, че Красимир Каракачанов
Коментари Харесай

ВМРО: Каракачанов не е осъден!

Позиция на Вътрешна македонска революционна организация по отношение на подправените медийни изявления, че Красимир Каракачанов е наказан за втълпяване на етническа ненавист

Атаките на съперниците на Вътрешна македонска революционна организация трансферираха всевъзможни естествени граници на политическо опълчване. Падението им стигна дъното, когато преди два дни уебсайт, благосъстоятелност на съмнителни приватизатори от началото на прехода, пусна подправената вест, че водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов е наказан за втълпяване на етническа ненавист.

Още по-голяма морална деградация на сценаристите на компромата е потреблението на един малък цигански лъжец в опита за дискредитация на Каракачанов.

Кой е Ачо Йорданов, който българомразците от Българския хелзинкски комитет и техните ментори използваха в офанзивите против нашия водач? Мошеник от цигански генезис, представящ се за авторитетен ромски деятел, претендент за народен представител и кмет през последните години от маргинални партийки – това е Ачо Йорданов от Симеоновград, който през 2019 година, подбуден от Българския хелзинкски комитет, подава тъжба в Комисията за отбрана от дискриминация (КЗД) против ръководителя на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

Жалбата против Каракачанов е по тази причина, че в телевизионния ефир през 2019 година споделя истината: „ Циганите в България станаха извънредно нагли “ и „ преди няколко години биха служители на реда, в този момент боен. Търпимостта на българското общество се изчерпва “.

Думите му са във връзка побоя, който двама роми нанесоха на боен в село Войводиново.

На 9 юни 2021 година състав на Върховния административен съд връща в Комисията за отбрана от дискриминация преписката против Красимир Каракачанов, а Българският хелзинкски комитет, чийто юристи представляваха Йорданов в съда, се похвалиха за това в понеделник, 14 юни 2021 година Веднага уеб сайтът на една медийна група, благосъстоятелност на съмнителни приватизатори от 90-те години написа, че ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация е наказан, което е безспорна неистина.

Кои са главните настоящи лица в тази явна компроматна офанзива против Вътрешна македонска революционна организация.

Ето и отговорите:

Първият е Ачо Йорданов, който не е никакъв цивилен деятел, а елементарен лъжец.

През 2015 година Йорданов е препоръчан за кмет на Симеоновград от циганското мешере. На вота той получава 22 гласа.

Сега пък циганският „ деятел “ се е добрал до лидер на листата в Кърджали на групировката на добре познатия ни политик от прехода Александър Томов – Коалиция „ Движение „ Заедно за смяна “. Интересното е, че от същата групировка са номинирани за Народно събрание подсъдимите съпрузи – Ветко и Маринела Арабаджиеви.

Йорданов става прочут и с цирка, който разиграва преди близо 13 години – през 2008-а. Тогава локалното ВиК-дружество му стопира водата поради насъбран дълг от 5000 лв.. Йорданов стартира да изяснява пред медиите, че е дискриминиран на етнически и породист симптом от водоснабдителната компания. А можеше просто да си заплаща сметките, както вършат всички добросъвестни български жители, които са равни пред закона.

Ачо Йорданов обича и да се турчее – има фотоси пред турското знаме под портрета на Кемал Ататюрк

Другият участник в опита за дискредитация на Вътрешна македонска революционна организация и водача ѝ е Българският хелзинкски комитет. БХК е прочут с това, че през годините пази по правосъдни каузи разнообразни лица, упрекнати в изнасилвания, убийства и грабежи.

Цинизмът на БХК и на неговият ръководител Красимир Кънев стигна до такава степен, че предложиха килъра Джок Полфрийман за „ Човек на годината “.

Тази организация от дълго време няма нищо общо с Международната хелзинкска федерация за правата на индивида, която е разпусната през 2008 година. Въпреки това до през днешния ден има внушения, че БХК е филиал на Федерацията у нас, макар че тя не съществува от 13 години.

Именно адвокатката на БХК Адела Качаунова се е заела да води делото на циганския маргинал Ачо Йорданов против Красимир Каракачанов във Върховния административен съд.

Ето по този начин се подрежда и пъзелът – БХК са близки и са подкрепяни от медиите на съмнителните приватизатори, профилирани в усвояването на грантови схеми от задгранични фондации.

Всички добре знаем кой е медийният гуру, който е идеолог на основаването на обединението „ Демократична България “.

Още след изборите през 2017 година, когато се разбра, че обединението им Движение „ Да, България “ получава едвам 2.96% и не влиза в Народното събрание, започнаха непрестанните гневни офанзиви на медийната група към Вътрешна македонска революционна организация и нейния водач. Те не стопират и в този момент – употребява се целият разполагаем агитационен боеприпас от полуистини и откровени неистини. В тези офанзиви са включени и десетките неправителствени организации, усвояващи грантове за милиони, които си отмъщават на Вътрешна македонска революционна организация, за това че поискахме посредством законодателни промени да регистрират парите, които получават от чужбина.

Но потреблението на един малък цигански лъжец за дискредитиране на водача на Вътрешна македонска революционна организация, към този момент се връща като бумеранг към основателите и разпространителите на тези фалшификации.

Както съобщи нашият ръководител – „ Ако мислят, че ще ме уплашат, това няма да стане. Няма да се откажа да пазя пострадалите от произвола на маргинализираната престъпност. Борбата за правдивост продължава! “

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР