Позиция на Политическа партия ГЕРБ-Русе във връзка с хаоса и

...
Позиция на Политическа партия ГЕРБ-Русе във връзка с хаоса и
Коментари Харесай

Позиция на ГЕРБ – Русе относно хаоса по извънградските и градски пътни артерии

Позиция на Политическа партия ГЕРБ-Русе по отношение на хаоса и тапите по главните извънградски и градски пътни артерии и бездействието на институциите

„ Не идвайте в Русе! ” От няколко дни това е предизвестието, което русенци изпращат до всички свои другари от други градове. Пък и да не го изпратят, мрежата и всички медии просто крещят за хаоса, в който е хвърлен градът, неговите посетители, а и директно преминаващите през Русе.

Не за първи път сме очевидци на опашки, породени от тежкотоварния трафик към Дунав мост, само че подобен безпорядък, беззащитност и безхаберие русенци не помнят. Сякаш няма нито кмет, нито общинско управление, нито Комисия по организация и сигурност на придвижването, нито полиция, нито каквато и да е държавна институция, която да знае какво прави. Слепи ли са, глухи ли са? Или просто не им пука, тъй като тировете не са се качили в чиновническите канцеларии и не са завладяли единствено площада на Русе? А по какъв начин всички основни артерии на самия град се оказаха по едно и също време разкопани поради „ Водния цикъл ”, това е различен значим въпрос, само че по същата тематика – транспортен безпорядък в Малката Виена. И на фона на всичко това от кметската канцелария, забележете, уважаеми русенци, САМО се възмущават. Ама кметът е с вас, той е засегнат, тоест доста ви съчувства. Е, спете умерено, щом и кметът страда наедно с всички, значи – това е ситуацията!

Политическа партия ГЕРБ-Русе предизвестява, че в случай че казусът не бъде решен в най-скоро време, стартира подготовка за гражданска насила по отношение на институциите, с цел да си свършат работата и да възстановят нормалността на придвижването в извънградските и градските пътни артерии.

Политическа партия ГЕРБ-Русе
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР