Позиционирането на Венера спрямо Марс ще се отрази като засилено

...
Позиционирането на Венера спрямо Марс ще се отрази като засилено
Коментари Харесай

Вторник, 13 юли - Венера и Марс разпалват страсти

Позиционирането на Венера по отношение на Марс ще се отрази като засилено предпочитание за взаимоотношение сред двата пола. Тъй като Венера се доближава към Марс, а не се случва противоположното, няма да се стига до експанзия. Изключение ще вършат случаите, когато дамите, обратно на желанието си да бъдат покорявани от умни мъже, попаднат на „ примитиви “

Мъжете през днешния ден би трябвало да бъдат деликатни с дамите – една тяхна усмивка ще значи повече от знак за положително въодушевление или приятелско отношение.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овните ще желаят да смесят бизнеса с удоволствието. Ще работят със същия възторг, с който ще се впускат в завършения. Ще научат доста неща с помощта на непредвиден продан на хрумвания.

Телците ще бъдат проницателни, а сдържаният им сексапил ще им помогне да се оправят с всевъзможни неприятни интриги на работното място.

Близнаците ще се оттегчават от рутината в работата. Ще би трябвало да разчитат или на децата си, или на родителите си, да ги спасят от скуката. Някои от тях могат да получат ненадейно завещание или покачване на заплатата.

Раците ще могат да се похвалят с невероятни финансови резултати. Но през днешния ден ще похарчат доста повече, в сравнение с биха желали. Препоръчително е да купуват най-много домашен уреди.

За тези Лъвове , които се стремят към ново начало, този вторник дава обещание таман това. Онези от тях, които към този момент са начертали проекти за близкото бъдеще, през днешния ден могат самоуверено да ги продължат. Ще реализират по-лесно задачите си, когато работят за тях методично и по проект.

Девите ще разполагат с власт и финанси, по-големи от всеки път. Ще са склонни да икономисват, подготвяйки се за възможни стопански разтърсвания. Хората към тях ще оценят лидерските им качества.

За Везните денят ще е изключително претрупан. Ще си възстановят остарели другарства. По отношение на професионалните си задължения е добре да вкарат непоколебим ред.

Скорпионите е добре да не помнят за терзанията си. С напредването на деня ще се почувстват по-сигурни и спокойни. Ако са прекомерно уплашени, е добре да си почиват.

Стрелци , през днешния ден внимавайте да не ви уцели стрелата на Купидон – не е несъмнено дали елементарно ще се справите с прекомерно мощните любовни усеща.

За Козирозите е време, в което ще преследват задачите си като орел - плячката си. Препоръчително е да са деликатни, когато подписват значими документи. Възможно е брокерите и дилърите да понесат огромни загуби, само че в случай че работят с един ход напред, могат да избегнат нещастията.

Водолеите ще изненадат приятелите си прелестно с смяната във възгледите си – през днешния ден ще се интересуват не толкоз от финансови облаги, колкото от мистични феномени. По-късно денем могат да посетят храм, с цел да намерят утехата, която търсят.

Рибите интензивно ще се борят със странни, съдбоносни условия в живота си. Възможно е от време на време да им се желае да паднат на колене и да се опитат да измолят триумфа си, само че никоя победа не е даденост. Тя се извоюва мъчно, с непримиримост и с непреклонен дух.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР