Поздравявам Вас и целия екип на Министерството на младежта и

...
Поздравявам Вас и целия екип на Министерството на младежта и
Коментари Харесай

ООН ни похвали за Младежката конференция за спорта

Поздравявам Вас и целия екип на Министерството на младежта и спорта за привличането на младежите като приоритет в границите на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. Това написа в публично писмо до министъра на младежта и спорта Красен Кралев районният шеф за Източна Европа и Централна Азия към Фонда за население и развиване на Организация на обединените нации Алана Армитаж.

“Конференцията реализира обилни достижения и съм уверена, че направените Европейски юношески цели, дефинирани и контрактувани по време на събитието, ще доведат до осезаеми резултати за младежите в Европейския съюз и отвън него”, се споделя в писмото.

В формалната преписка до министър Кралев Алана Армитаж поздравява Министерството на младежта и спорта за обезпечаването на наличието на представители на страните от Западните Балкани и страните от Източното партньорство в конференцията.

"Тези участници са имали опция да придобият опит и това ще бъдe от основно значение за напредъка в осъществяването на младежките цели през идващото десетилетие. “Благодаря Ви, че осигурихте включването на младежите с увреждания в конференцията. Очакваме с неспокойствие да продължим съдействието си и да разтеглим партньорството си, с цел да подкрепим България в секторите на опазването на здравето и развиването и правата на младите хора”, показва още районният шеф на Фонда за население и развиване на Организация на обединените нации.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР