“Поздравявам партийната организация за силата, енергията и резултатите на президентските,

...
“Поздравявам партийната организация за силата, енергията и резултатите на президентските,
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Община Тунджа е модел на социалната община с грижа за хората

“Поздравявам партийната организация за силата, силата и резултатите на президентските, парламентарните, европейските и локални избори в последните четири години. Четири избора - и в четирите Българска социалистическа партия е първа мощ в общината. ” Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред делегатите на отчетно - изборната конференция в Тунджа.
Тя поздрави кмета Георги Георгиев и екипа му: “На национално ниво ние се стремим да сменим паралелната страна със обществена, само че вие към този момент сте построили обществената община - безвъзмездни детски градини за 600 деца, гратис хранене на 1300 ученика и 1700 възрастни, цялостна политика с грижа за хората ”.

Нинова отговори на въпроси за директния избор за ръководител и идните партийни събития: “Ще се веселя да се забележим на Бузлуджа на 1 август. Тази година ще го създадем с по-малко хора поради ковид, само че ще бъдем дружно на историческата поляна. Вярвам на вас, членовете, за провеждането на директния избор. Гласувайте, партията- това сте вие. От вашето решение зависи по какъв начин ще продължи напред Българска социалистическа партия и България. "
Заедно с Корнелия Нинова в конференцията участваха зам.- ръководителят на Народно събрание Кристиан Вигенин и Николай Пенев - депутати от района, както и регионалният ръководител на Българска социалистическа партия - Ямбол Митко Андонов и политическият уредник Пламен Червеняков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР