Позабравеният участник във „ВИП Брадър” през 2013 година Любомир Милчев,

...
Позабравеният участник във „ВИП Брадър” през 2013 година Любомир Милчев,
Коментари Харесай

Денди: Кулагин е вибратор и евгениминчевче

Позабравеният участник във „ ВИП Брадър” през 2013 година Любомир Милчев, който е прочут с острия си език, атакува настоящия участник в риалити предаването Валентин Кулагин. Денди описа в обществените мрежи, че се скарал с гримьора още при запознанството им по време на конкурс за хубост, когато Кулагин изискал от него да освободи една от масите, тъй като е самичък. Всички останали маси били празни, по тази причина Денди заплашил арогантния мъж, че ще извика защитата. Явно враждата им е траяла да се задълбочава, тъй като с днешна дата Денди не пести рецензии към най-обсъждания участник във „ ВИП Брадър”.



Един от най-големите грехове на Валентин бил, че е част от обкръжението на Евгени Минчев, твърди Денди, който има дълга омраза с лорда. „ Тъй че, за онез, наивно въобразили си, че наглостта на момченцето, лъжлива симулативност на човек, е избуяла под прожекторите на Брадъра папрат, дано потвърдим и вразумим – той отнапред си бе подобен, най-натурално, зачатъчно евгениминчевче, яхнало не трамвай, а серпантина за мигли, сополанко без лордова купа, но с маршалски скиптър до червилото и лака за нокти в дамската си чантичка”, написа Денди.

Той се гневи и на коментаторите на „ ВИП Брадър”, които не съумяват да развенчаят Кулагин: А по отношение на коментарната нищожественост на нищожествата-холограми Маги Желязкова, Кристина Патрашкова с посинените коси, полуплешивата кафеварка Гала, замазаният Юлиан Константинов и още веднъж подправеният лорд-парвеню и други празни резоньори, белким очаквате да чуете това от тях? Никога. Кулинарно шоу за подготвяне на все същий бълвоч. Издразних ли ви? И не си сваляйте медицинските ръкавици! Ако желаете да получите серия от оргазми по препоръките на кобилестата, ползвайте новия колагенов вибратор! И новите й вагинални топчета… ", написа Денди, очевидно подразнен, че Кулагин се радва на зрителска поддръжка.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР