Появиха се нови разкрития и първни снимки на българката и

...
Появиха се нови разкрития и първни снимки на българката и
Коментари Харесай

Нови ужасяващи разкрития за убитата в Канада пловдивчанка

Появиха се нови разкрития и първни фотоси на българката и децата й, които бяха убити в техния дом в Eйджакс, Онтарио - на към час от Торонто. Полицията в града разкрила телата на 39-годишната Красимира Пейчиновски, 15-годишния Рой Пейчиновски и 13-годишната Венайлия Пейчивоски в дома им в сряда сутринта след сигнал на съседка. Жената отишла за ревизира Красимира откакто тя не се появила на работа, само че била отпратена от мъж, който по-късно напуснал дома в черен пикап.

Когато полицията идва Красимира и Рой са били мъртви, а Венайлия е била превозена до болница където умира от раните си по-късно вечерта в сряда. " Тя беше тяло от светлина - постоянно усмихната, учтива, постоянно доста нежна и добра. Никога не я чухме да повдигне звук. Никога с никого не се е карала. Беше просто един прелестен човек ", споделя Ваня Димова, която познава Красимира още отпреди да се реалокират в Канада.  Тя към момента не може да си изясни по какъв начин се е стигнало до това тройно ликвидиране.

За трите убийствата е упрекнат 29-годишният Кори Фен, който наподобява е бил другар на Красимира, само че не е татко на децата. " Това би трябвало да е под въздействието на някакви опиати или медикаменти. Аз не мога да си го обясня...тя в никакъв случай не е била човек, който да влезе в спор с различен човек ", споделя Ваня. Съседи описват, че Фен е ходил всеки ден на фитнес и може да е взимал стероиди и други стимулиращи вещества. " Тя се е пробвала да се раздели с този човек, връзката не е вървяла. Тя не е желала да бъде по отношение на него. Той просто не й е давал този късмет ", споделя Ваня. С татуировка " Превърни раните в мъдрост ", посинено око, драскотини и кръв по лицето в четвъртък той застана пред съда, с цел да чуе обвиняванията против себе си.

Фен има предходна присъда за нахлуване над служител на реда през 2009 година и за заличаване на непозната благосъстоятелност през 2011 година И в двата случая присъдата е била 12 месеца пробация. Той е задържан в сряда вечерт© Красимира с килъра си
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР