Появата на тоалетния министър Валери Симеонов в БНТ и разобличенията

...
Появата на тоалетния министър Валери Симеонов в БНТ и разобличенията
Коментари Харесай

Патриотарите са се ХВАНАЛИ ЗА ГУШИТЕ: Имаш сухо – плащаш, нямаш – духаш супата.

Появата на тоалетния министър Валери Симеонов в Българска национална телевизия и разобличенията му против неговия съдружен сътрудник, с кого не си приказват от месеци, както стана ясно, предизвика Велизар Енчев да "преведе " думите на WC вицето в безсърдечен коментар за схемите на някогашният му началник и съпартиец:

"Патриотарите са се хванали за гушите и се ръфат като квартални помияри. В глутницата стремително се самоизяждат, щото държавната софра им стана тясна, еврофондовете са опоскани, а черните каси са пресушени. Тоалетното вице кацна в Българска национална телевизия и направи стряскащо разобличаване – че социологът Първан Симеонов бил член на Вътрешна македонска революционна организация...

Отведнъж ни светна за какво социологически организации помпат рейтинга на трапезния челник и хвалят до небесата налудничавата му концепция за джендърския референдум, който ще коства на оскотелия поданик минимум 30 милиона. Вместо да удари една брадва на Истанбулската спогодба, военният министър си прави тънката сметка хем да изхарчи държавни милиони за референдум и за партийните си социолози, хем още да му вдигнат рейтинга. Щото лъснаха лъжите за 300 лв. минимална пенсия, за служител на реда във всяко село и за наборна военна работа, а пък избори се задават и я камилата, я камиларят.

И друга болежка изплака тоалетното вице – че Вътрешна македонска революционна организация узурпирало цялото медийно пространство. Ами що да не го узурпира, като постоянно си заплаща на малките екрани, вестници и уеб сайтове – дали като публични контракти за медийно партньорство сред МО и журналята, дали с пари под масата.

Имаш изсъхнало – плащаш, нямаш – духаш супата. Нема лабаво – власт с пари се взема и с пари се пази. "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР