Повторен тежък ковид, преди около година също го прекара, написа

...
Повторен тежък ковид, преди около година също го прекара, написа
Коментари Харесай

Лорина Камбурова прекарала последните месеци в болница

Повторен тежък коронавирус, преди към година също го прекара, написа Галина Свинцова

Колеги, другари и фенове на актрисата и певица Лорина Камбурова, която издъхна от двойна вирусна пневмония в Москва, са неутешими и шокирани от непредвидената й кончина.

" Товар 200 е толкоз ужасна дума, неприложима за това красиво и радостно момиче. Зловещи думи: " Лорина е мъртва ". Лорина Камбурова. Нашата Лоринка... Не може. Не трябваше. Тя беше сираче. Българка . Пристигна в Русия след фотосите на кино лентата " Любов и чудовища ". Тя говореше с обаятелен акцент. Обичаше ни всички и ние я обичахме. Как да не я обичаш? Весела, интелигентна, деликатна, блага, невероятна. Истински огън. Запознахме се на фестивал във Виборг и се смяхме до сутринта в доста топла другарска компания. Не можехме да се разделим. После Москва ни раздели всички, както нормално. И ние, несъмнено, нямахме време. Не успяхме да създадем нищо. Всеки се втурна по делата си. Тя беше в болничното заведение дълго време . Мислех - веднага ще се възвърне, ще " засвети " още веднъж... А в този момент можете да запалите единствено свещ.... Мила, скъпа, най-прекрасна... Прощавай.

Средства за превозването (на Лорина Камбурова в България - бел. ред.) можете да изпратите на този номер (Sberbank) 8 (917) 586-36-70 Ирина ", написа във Facebook съветската артистка Полина Олденбург.

В коментар към поста й Галина Свинцова написа: " Повторен тежък коронавирус. Прекара последните два месеца в болничното заведение. Изглеждаше, че е " изплувала " и внезапно - реанимация, и - край. Преди към година също прекара коронавирус в тежка форма ".



Българските сътрудници на Лорина също са неутешими. " Усмивке... Къде потегли Лори... Рано е, рано! Рана остави в нас и не ще се тя затвори. Искам да се събудя от този сън незабавно! Бог да я елементарни... лудетина, гений, кълбо от огън, което не се спираше пред нищо, подготвена да научи всичко с цел да бъде по-добра! ", написа в обществената мрежа Орлин Павлов.

Нейният другар и екранен сътрудник Иво Аръков не крие тъгата си: " Сърцето ми е разрушено и душата ми скърби да науча, че това прелестно създание към този момент не е измежду нас. Имахме прелестно партньорство пред камерата и положително другарство зад нея. Отнеха ни я, без предизвестие, а занапред й предстояха огромните функции, за които беше изрядно готова. Лъчезарно момиче с борбен темперамент, мощна воля, божествена хубост, абе както се споделя нашата " Wonder Women " (Жената Чудо). Липсата ти ще е осезаема от всички - както от сътрудници, по този начин и от почитатели, а тя имаше от всичко по доста! Изказвам моите най-искрени съболезнования на околните и нейното семейство. Светла да е паметта ти Лорина, където и да си в този момент. Обичаме те! Поклон! ".

" О, какъв брой доста скърбя, Лори! Изящна като Одри Хепбърн и смела като амазонка! Светъл път из Вселената! ", показа Милица Гладнишка.

Съюзът на артистите в България напомни думи на Лорина Камбурова: " Много ми се ще до края на живота си да се занимавам с изкуство със същата обич, с която съм влезнала в него. "
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР