Повод за това била публикация от миналата седмица, според която

...
Повод за това била публикация от миналата седмица, според която
Коментари Харесай

Сега Вече Сгази Лука! Вижте Коя Е Любовницата На Богомил Грозев! Ето Снимки! Красавицата Върти И Самия

Повод за това била обява от предходната седмица, съгласно която топ ергенът на Нова е сменил любовниците и към този момент не крие близостта си с новата - едрогърда русокоска, незнайно в общественото пространство. Въпросната русокоска обаче не е по никакъв начин незнайна, а до скоро се спрягаше за гадже на Митко Динев.



" Богомил се смя на следващите спекулации за плейбойския му живот. Обясняваше на някого по телефона, че в действителност с Дарина го свързва няколкогодишно другарство и че това не е първата му фотография с нея в обществените мрежи ", разясняват от нюзрума на малкия екран.

Откакто се разбра, че Грозев е скъсал с последната си възлюбена Мария, персоналния му живот е наблюдаван под лупа. На този стадий обаче той като че ли е оставил на назад във времето нежния пол поради несъразмерната си ангажираност. Откакто с Башар Рахал и Ники Илиев се захванаха да продуцират кино лентата " Завръщене ", цялото му свободно време било ангажирано, само че не с часове за срещи с обожателки, а с график на фотоси, местоположения и монтажи.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР