Повишени са цените по  плажовете в Гърция. Плаща се чадър

...
Повишени са цените по  плажовете в Гърция. Плаща се чадър
Коментари Харесай

Забравете за чадър срещу фрапе за 3 евро в Гърция. Цените са други

Повишени са цените по  плажовете в Гърция. Плаща се чадър и шезлонг според от близостта до морето. Общинските плажове са безвъзмездни, съобщи БНР.

Навсякъде това лято се следи повишаване на плажните услуги, установяваха към този момент туристите. В област Атика, където през уикенда почиват жителите и гостите на гръцката столица, цените са най-малко с 25% по-високи от предходната година. На един от най-посещаваните плажове Алиму входът е 6 евро на човек и 2 евро за шезлонг. На известния плаж Вулягмени входът е 10 евро, а за децата 5 евро.
-->
Цената на шезлонгите се трансформира, в случай че е на първа линия или по-назад. Кафето е по 4 евро, свеж сок - 7 евро, а сандвич на плажа е 15 евро.

При тези цени едно четиричленно семейство мъчно може да си разреши отмора край морето всяка събота и неделя, разясняват клиентите.

На островите всички тези услуги са доста по-скъпи. На общинските плажове е гратис, само че те рядко са с чадъри, а шезлонги няма.

Чужденците избират място за плаж съгласно опциите си. Заведенията на брега на морето към този момент оферират кафе на цена 5 евро. Засега не липсват и
клиенти в таверните, само че поръчват по-малко количество, разясняват сервитьорите.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg