Поверия, суеверия, бръщолевеници, наречете ги, както решите, но за да

...
Поверия, суеверия, бръщолевеници, наречете ги, както решите, но за да
Коментари Харесай

Месецът, в който е започнала връзката, издава бъдещето й!

Поверия, суеверия, бръщолевеници, наречете ги, както решите, само че с цел да се предават толкоз дълго във времето, може би си има доза истина. Така да вземем за пример, из нашите географски ширини има доктрина, че месецът на събиране на двама влюбени има огромна роля върху бъдещето на любовта им. Ако имате подписан брак, се взима месецът на сватбата, тъй като това събитие има доста по-силни трептения.
Прочетете още
Ако пък ви следва с вашата половинка да си кажете огромното „ Да! “, съветът към вас е да съобразите месеца на събитието с поверията. Макар че, съгласно нас същинската обич може да победи всевъзможни суеверия! Но въпреки всичко, да ги знаем няма да ни е ненужно.

Януари  – не е оптимален за начало на връзка (брак). Освен, в случай че сътрудниците не се познават още от деца. Тогава вещае доста постоянен съюз.

Февруари  – един от най-благоприятните месеци! Независимо дали имате доста разлики, или пък сте прекомерно идентични, нормално връзките, почнали през Февруари, са доста постоянни, дълготрайни и щастливи.

Март  – дава обещание неизбежна разлъка, освен това придружена с разправии около разделянето на имущество. С други думи – на ти си куклите, дай си ми парцалките. Шанс имат единствено сътрудници, които са склонни към огромни взаимни отстъпки. Но отново мъчно ще им се получи.

Април  – влакче на ужасите! Връзката ще бъде доста прочувствена, бурна, с внезапни възходи и падения. Може би не най-спокойната и щастливата, само че пък нито за секунда скучна.

Май  – този месец вещае за връзките и браковете, почнали през него, доста паники и грижи, само че по-скоро откъм финансова, а не прочувствена страна. Партньорите ще работят крепко, само че парите все няма да стигат.

Юни  – месецът на благосъстояние и разцвет. Ако съюзът е почнал тогава, те ще вървят непроменяемо до него. Партньорите доста добре ще си въздействат един на различен, даже в кавгите им ще бъдат потребни за тяхното развиване и рационализиране във всеки един аспект.

Юли  – също доста удобен месец за обвързване. Вещае доста наслади и напълно малко паники. Дори връзката да не продължи дълго и двамата сътрудници ще запазят доста хубави мемоари за нея.

Август  – връзките и браковете, почнали през този месец, нормално са трайни и постоянни, тъй като вървят с същинско другарство. Месецът предсказва съгласие, доверие и естетика в връзките.

Септември  – вещае спокойни, постоянни и надеждни връзки. При това и във финансов, и в прочувствен проект. Влюбените би трябвало единствено да внимават се егото си и да не се стремят да се постановат. И всичко ще върви прелестно.

Октомври  – подготвя към сложен и под напрежение взаимен живот. Изпълнен с съмнения, разочарования и недоразумение. Ако към момента нямате брак, само че пък държите да останете дружно, то ще е добре да го сключите през Юни.

Ноември  – доста сполучлив съюз откъм финансовата страна. Лукс и благоденствие чака сътрудниците. Това е отлично изискване да си живеят умерено. Но би трябвало да се пазят от изкушението да кръшнат.

Декември  – най-подходящият месец за обвързване и брак! Вещае доста деликатност, грижи, обич, романтика, доверие и съгласие сред влюбените. Дълъг и щастлив съюз!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР