Поведението на лидерите на ИТН няма нищо общо с правилата

...
Поведението на лидерите на ИТН няма нищо общо с правилата
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Поведението на лидерите на ИТН няма нищо общо с правилата

Поведението на водачите на Има Такъв Народ няма нищо общо с разпоредбите и те нормално ни навират с голямо наслаждение по какъв начин те единствени са хора, които нямат нищо общо с политиката до момента. Това сподели в предаването „ Лице в лице “ Татяна Дончева, зам.-председател на Народно събрание и народен представител от „ Изправи се БГ, ние идваме “.

„ Правилата в тази активност са направени от хиляди години и съгласно мен тези, които са живели преди нас, не са били нито по-прости, нито по-малко нахакани в млада възраст, нито по-малко амбициозни и те несъмнено са имали нашите фантазии да стигнем върха. Няма потребност да се вършим на забавни, като си обърнем наобратно облеклата и тръгнем на ръце. В политиката водещо е разбирателството. Да обясняваш на всички останали, че те нямат право на нищо, че по какъв начин беше фразата – „ Кой си ти, бе, предлагач, че да предлагаш” – Моля?! Или се научете да говорите почтително и възпитано, както прилича на постовете, за които претендирате, или доста ви апелирам, не искайте от някого да споделя с вас отговорност за една работа, която вие явно не знаете по какъв начин се прави “.

Не искайте от нас да носим отговорност, добави Дончева.

„ В момента част от обществото споделя - Много ни писна, няма да вървим трети път на избори, обаче желаеме непременно. Има неща, които не могат да станат непременно. Много ни се желае и на нас, ние ще поработим върху разнообразни разновидности, тъй като обстановката е такава, само че това че българският гласоподавател ни е сложил една супер комплицирана задача с хора, които ни се водят, ни се карат, ни знаят къде отиват, ни знаят каква работа са поели, нито имат концепция по какъв начин да я правят. Какво си приказваме за служебните министри и по какъв начин те били свободни от другите, не служебните, които не били свободни “.

По думите й личностите имат основно значение:

Ако министрите, които се оферират не са в положение да се оправят с работата, която им следва, ние просто ще крушираме. Не е въпросът кой щял да се връща на бял кон, на бял аероплан, на различен аероплан, на ракета и кой щял да върви в Космоса. Това е ситуацията и то би трябвало да бъде разбрано. Аз дотук не виждам доста разбиращи хора, а виждам едни хора, които си не престават както те си мислят и мислят, че всички парламентарни диалози са бутафория, която старите политици си пробутват на гласоподавателите.

Не, диалозите са, с цел да се реализира ясно решение, да се разпределят отговорностите и работата, каруцата да потегля нанякъде, където би трябвало. Ако някой не го схваща и счита, че той е измислил политиката или олимпийските игри, да върви където желае.

Ако някой счита да трансферира отговорност на различен, а пък суверенът му е дал първото място, това не може да стане. Или играйте обикновено и по разпоредбите, или играйте както желаете, без да се оправдавате с никой. Всеки може, колкото може. Аз не мога да реализира върхове в леката атлетика и балета. Ако някой ми стоварва на мен такива упования, скърбя. По същия метод считам, че някой стоварва на сценаристите упования, които те не могат да изпълнят, тъй като концепция нямат какво да създадат и в този момент те си търсят на кого да трансферират. Ние, несъмнено, като едни съществени хора, които не сме от през вчерашния ден, ще се постараем да създадем нещата по този начин, че да можем да изгазим вира, в който сме попаднали”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР